skip to Main Content
Ma-Vr 09:00-18:00, Za 09:00-17:00, Zo 12:00-16:00Laden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Verrijk uw voor- of achtertuin met hagen

Wenst u hagen in uw tuin, zodat deze een duidelijke scheiding of een mooi lijnenspel kunnen creëren? Kom langs bij Tuincentrum van Ee in Zeist. Wij verkopen verschillende haagplanten. Denk aan bladverliezende en groenblijvende varianten. Wat is de reden van gewenste uw haag? Wilt u er uw voortuin mee omranden? Of bent u op zoek naar een hoge haag voor in uw achtertuin? Wat uw wens ook is, onze hagen vormen een perfect geheel met uw tuin.

Zo houdt u uw planten optimaal

Hagen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Wilt u in één keer een manshoge afscheiding realiseren tussen uw tuin en die van de buren? Bekijk dan ons aanbod in kant-en-klare haagplanten. Heeft het realiseren van de lage of hoge afscheiding niet zo’n haast? Kies dan voor een beginnend plantje. Na verloop van tijd zal hier een mooie, volle struik uit groeien. Om uw haag in perfecte staat te houden, kan het nodig zijn deze regelmatig te snoeien. Welbekende haagplanten zijn de conifeer, haagbeuk, buxus, taxus, laurier en hulst. Weet u nog niet precies welke plant het beste past bij uw wensen? Onze specialisten staan voor u klaar met passend advies en inspiratie.

Wat te doen nadat u hagen heeft gekocht?

Vindt u straks in ons tuincentrum precies die hagen waar u naar op zoek bent? Wat staat u dan te doen? U kunt deze direct plaatsen of nog even laten liggen. Kiest u voor de laatste optie? Pak de wortels dan goed in. Dit beschermt ze tegen vocht en weersinvloeden. Bent u er klaar voor de haag te planten? Graaf dan een diepe geul. Meng vervolgens de juiste grond met goede voeding of mest. Of koop bij ons eenvoudigweg de juiste verrijkte grond voor uw haag. Plaats de haag in de geul en vul de geul op met de grond. Zo blijft uw haag perfect staan. Qua onderhoud is het voldoende slechts één keer per jaar uw haag te snoeien.

Bekijk ons ruime assortiment aan hagen

Bent u benieuwd naar ons ruime assortiment aan wintergroene, bladverliezende en kant-en-klare hagen? Kom dan langs in ons tuincentrum. Wij vertellen u graag meer over alle verschillende soorten. Heeft u vragen over het planten en onderhouden van een haag? Neem contact met ons op. Bel naar 030-6918301, stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl of vraag onze specialisten in ons tuincentrum naar meer informatie over onze hagen!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Vr: 09:00 t/m 18:00
  • Za: 09:00 t/m 17:00
  • Zo: 12:00 t/m 16:00