skip to Main Content
Ma-Vr 09:00-18:00, Za 09:00-17:00, Zo GESLOTENLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01
Bezoek Ons Prachtige Nieuwe Tuincentrum!

Bezoek ons prachtige nieuwe tuincentrum!

Sinds maart 2019 is ons totaal vernieuwde tuincentrum na een grondige verbouwing weer geopend en wij heten u van harte welkom!

Bij tuincentrum van Ee kunt u rustig en overzichtelijk naar uw gewenste tuinplant zoeken, ruim en overzichtelijk zoals een echt tuincentrum moet zijn. In onze luchtige overkapping loopt u dan ook met gemak naar buiten voor de heesters, coniferen, vaste planten, rozen, klimplanten, rhododendrons, fruit en grote bomen.

Onder de overkapping presenteren wij onder meer de potterie voor buiten, hortensia, perkgoed, siergrassen, bodem bedekkers, groenten, kruiden, planten steunen, briketten en vogel artikelen.

Gereedschap, meststoffen, moestuin, tuinzaden en de vijver artikelen zijn nu nog overzichtelijker gepresenteerd in onze tuinwinkel. Ook geven wij nog steeds het bijhorende advies mocht u hier naar vragen! Wij hebben dan ook al uw mest en bestrijdingsmiddelen voor gazon, moes- tuin- en kamerplanten op voorraad!

Op onze prachtig nieuwe kamerplanten en bloemen afdeling komt u zowel groenblijvende als bloeiende kamerplanten tegemoet, ook verkopen wij hierbij prachtige binnen potten en de benodigde meststoffen voor uw planten.

BEZOEK ONS PRACHTIGE TUINCENTRUM!

arnhemse bovenweg 15-b
Zeist

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *