skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Het tuincentrum in de omgeving van Den Dolder

Bent u woonachtig in Den Dolder en zoekt u een tuinwinkel waar u de mooiste tuinplanten, kamerplanten en tuinbenodigdheden kunt kopen? Kom dan eens langs bij Tuincentrum van Ee. Wij zijn het adres voor nieuwe tuinplanten, kamerplanten en bloemen. Al sinds 1945 kunt u terecht bij onze tuinwinkel in Zeist. Zoekt u de juiste plantbenodigdheden zoals meststoffen, tuingereedschap, potten, zaden, moestuinspullen en bestrijdingsmiddelen? Ook dan zit u helemaal goed bij ons tuincentrum. Bent u benieuwd geworden naar wat wij te bieden hebben? Benader ons voor meer informatie of bezoek onze showroom vanuit Den Dolder.

Verrijk uw tuin met vaste tuinplanten, klimplanten, bomen en kruiden

Wilt u in Den Dolder genieten van een prachtige tuin vol kleuren en groen? Dan kunnen wij u helpen. Bij ons vindt u namelijk de mooiste vaste tuinplanten in de vorm van bodembedekkers, rotsplanten of insectenlokkers. Maar ook klimplanten, rozen, hortensia’s, rhododendrons of heesters in prachtige kleuren en allerlei maten. Kies voor mooie hagen om uw tuin af te schermen en zorg voor schaduw in uw tuin met groene bomen. Wilt u extra kunnen genieten van uw tuin? Leg dan een moestuin aan met heerlijke groenten, fruitbomen en kruiden. Wij verkopen alles wat u nodig heeft voor het onderhouden van uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan meststoffen, tuingereedschap, potten, zaden, bestrijdingsmiddelen of moestuinspullen. Wij laten uw tuin in Den Dolder stralen als nooit tevoren.

Tuincentrum Den Dolder

Ook voor de mooiste kamerplanten, vijvervissen en vijverspullen

Wilt u uw interieur in Den Dolder opfleuren met mooie bloemen of kamerplanten? Wij helpen u graag met het uitzoeken van de kamerplant die bij u past. Iedere plek in uw huis heeft namelijk zijn eigen kenmerken. Is het bijvoorbeeld een lichte plek, een vochtige plek of een donkere plek? Ga bijvoorbeeld voor cactussen of vetplanten op lichte plekken met veel zon. Deze kamerplanten zijn goed bestand tegen de zon en droogte. Natuurlijk kunt u ook altijd gaan voor unieke bloemen die onze bloemist voor u uitzoekt. Wilt u uw tuin verrijken met een vijver? Wij hebben alle vijverbenodigdheden en zelfs vissen te koop! Bij ons vindt u dus alle tuintoebehoren en planten die u wenst. Wij verkopen zelfs gezellige kerstbomen en kerstverlichting tijdens de feestdagen!

Ruim assortiment tuinartikelen in regio Den Dolder

Zoekt u tuinartikelen? Kom dan naar tuincentrum van Ee, in de buurt van Den Dolder. Wij bieden u een ruim assortiment aan met tuinartikelen en hovenierdiensten. Neem een kijkje bij Tuincentrum van Ee voor de beste prijs aanbiedingen en acties.

Bezoek onze showroom vanuit Den Dolder

Bent u in Den Dolder benieuwd geworden naar onze tuinwinkel? Wilt u ook de mooiste kamerplanten of vaste planten kopen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de klimplanten, hortensia’s, hagen, heesters en rozen die wij verkopen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030-6918301, stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl of bezoek direct ons tuincentrum vanuit Den Dolder.

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Do: 09:00 - 17:00
  • Vr: 09:00 - 17:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: GESLOTEN