skip to Main Content
Ma-Vr 09:00-18:00, Za 09:00-17:00, Zo GESLOTENLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Ruim assortiment tuinlampen voor iedereen

Zoekt u sfeervolle tuinlampen om ‘s avonds buiten lekker een boek te kunnen lezen of gezellig te borrelen met vrienden en familie? Of zoekt u meer directe en sterkere tuinverlichting waarbij u ook in de avonduren nog lekker in de aarde kunt wroeten om uw planten te verzorgen? Bij Tuincentrum van Ee vindt u een ruim aanbod tuinlampen waarmee u alle kanten op kunt als het donker is. In ons tuincentrum kunt u terecht voor de perfecte tuinlampen en andere tuinverlichting. Wij hebben tuinlampen in vele soorten en maten: van buitenlampen tot prikspots en van tuinlantaarns tot LED tuinverlichting. Ook buitenlampen met sensor hebben wij in huis. Vrolijk uw tuin op met gezellige tuinlampen en tuinverlichting van Tuincentrum van Ee.

Uw perfecte tuinlampen

De keuze van de juiste tuinverlichting is voor iedereen anders. Smaken verschillen nu eenmaal. Maar er is wel een gemeenschappelijke deler. De ideale tuinverlichting moet aan een aantal basiseigenschappen voldoen. Zo worden tuinlampen niet alleen op het design beoordeeld, maar ook op kwaliteit en functionaliteit. Alle buitenverlichting dient barre weersomstandigheden te kunnen weerstaan en uw tuin prachtig te verlichten voor de langere termijn. Neem bijvoorbeeld onze decoratieve tuinverlichting: decoratieve tuinlampen geven iedere tuin direct een sfeervolle uitstraling en gaan lange tijd mee.

Solar tuinlampen torino

Duurzame solar tuinlampen kopen

Wilt u geen ingewikkelde snoercontructies door uw tuin laten lopen om buitenverlichting aan te sluiten? Dan kunt ook kiezen voor duurzame solar tuinlampen. Dat is de perfecte draadloze lamp die het altijd doet en die het milieu spaart. De solar buitenlamp is ook een zeer decoratieve lamp. Deze tuinlampen halen energie uit de kracht van de zon en stralen die energie uit met licht. Een solar lamp is makkelijk te plaatsen en hoeft niet aangesloten te worden op het stroomnet. Kortom: ze zijn niet alleen duurzaam, maar ook nog eens zeer stijlvol. Tuinverlichting op zonne-energie is een aanwinst voor elke tuin!

Advies over tuinlampen

Vindt u het lastig om de juiste tuinlampen te kopen of weet u niet welke soorten tuinverlichting geschikt zijn voor gebruik in uw tuin? Vraag dan gerust één van onze medewerkers om u te adviseren en informeren over welke soorten tuinlampen wij in ons assortiment hebben. Wellicht doet u zo ideeën op en krijgt u een goed beeld van de beste tuinverlichting waarmee u straks uw tuin kunt verrijken.

Kom langs om uw tuinlampen uit te kiezen

Wilt u uw tuin verlichten met sfeervolle tuinlampen, of heeft u een buitenlamp nodig om ‘s avonds bij te kunnen lezen? Voor al uw wensen op het gebied van tuinverlichting hebben wij een goede oplossing in huis. Kom gerust kijken naar ons aanbod buitenlampen en bezoek vandaag nog ons tuincentrum. Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Vr: 09:00 t/m 18:00
  • Za: 09:00 t/m 17:00
  • Zo: GESLOTEN - vanaf 7 november weer open van 12:00-16:00