skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Uw adres voor al uw bestrijdingsmiddelen

Bent u op zoek naar bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte, schimmels, ziektes of groene aanslag? Bezoek Tuincentrum van Ee in Zeist. Heeft u al schimmels of ongedierte aangetroffen op uw tuinplanten, kamerplanten, groente, kruiden of fruit? Neem een getroffen blaadje mee in een zakje naar ons tuincentrum. Op die manier kunnen we achterhalen waar uw plant precies last van heeft. Doordat de schimmel of het ongedierte opgesloten zit in een zakje, kan deze zich niet verspreiden in het tuincentrum. Wij verkopen biologische bestrijdingsmiddelen zodat u preventief of direct die ongewenste schimmels, ongedierte of groene aanslag kunt aanpakken!

Als u een compleet nieuwe tuin wilt aanleggen

Wilt u schimmels en ongedierte op uw planten preventief bestrijden? Kies dan voor een goede bemesting. Hierdoor creëert u gezonde, sterke planten. Dit kan al een hoop gedoe schelen. Maar zelfs dit is helaas geen garantie voor een ongedierte- of schimmelvrije plant. Hetzelfde geldt hetzelfde voor uw bestrating. Ook al is deze aangelegd op zeil, op een zonnige plek, kan er nog steeds groene aanslag, onkruid en mos op ontstaan. Wees gerust, ook daarvoor hebben wij de juiste, biologische bestrijdingsmiddelen. Hiermee verwijdert u eenvoudig de lelijke aanslag, het mos en het onkruid. Bovendien voorkomt u er terugkerende ongewenste groei mee.

Ontdek ons assortiment aan biologische bestrijdingsmiddelen

Wat u niet wilt in uw tuin, is dat luizen, slakken of graslarven aan uw moestuin, bloemen of planten beginnen te knagen. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor. Gebruik onze biologische bestrijdingsmiddelen. Hiermee tast u uw groen niet aan. U verwijdert er alleen het ongedierte mee. Ook als er tussen uw bloemen onkruid en mos begint te groeien, helpen wij u graag dit op een gezonde en snelle manier te verwijderen. Kortom, of u nou naar een bestrijdingsmiddel zoekt tegen schimmels, ongedierte, groene aanslag, onkruid of mos, u vindt het bij ons. Wij verkopen producten van de beste merken, waaronder Ecostyle, DCM, Pokon en Solabiol.

Bestrijdingsmiddelen

Kom bij ons tuincentrum biologische bestrijdingsmiddelen kopen

Wilt u met biologische bestrijdingsmiddelen die lelijke groene aanslag, schimmels of dat ongewenste ongedierte, onkruid en mos aanpakken? Breng een bezoekje aan ons tuincentrum. Wij helpen u graag op een gezonde, biologische en efficiënte manier van dit alles af. Vraag onze specialisten desgewenst naar advies over het preventief bestrijden van ongedierte en schimmels. Bezoek ons tuincentrum of neem contact met ons op door te bellen naar 030-6918301 of stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl. Bij ons vindt u de juiste biologische bestrijdingsmiddelen!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Do: 09:00 - 17:00
  • Vr: 09:00 - 17:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: GESLOTEN