Vandaag open van 12:00 tot 16:00 uur

Onkruid & Mos

Onkruid en mos zijn veelvoorkomende problemen in de tuin. Onkruid komt vaak ongevraagd de tuin binnenwaaien en kan zich snel verspreiden. Mos groeit vooral op plekken waar veel vocht en schaduw is, zoals onder bomen en struiken. oor het bestrijden van onkruid en mos kun je gebruik maken van biologische bestrijdingsmiddelen. Deze middelen zijn veilig voor mens, dier en milieu en tasten de gezonde planten niet aan. Tuincentrum Van Ee biedt een ruim assortiment aan biologische bestrijdingsmiddelen van gerenommeerde merken, zoals Ecostyle en Pokon.

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 13 producten

Onkruid voorkomen en bestrijden

Gelukkig zijn er manieren om onkruid en mos te voorkomen en te bestrijden. Een goede manier om onkruid te voorkomen is door de bodem bedekt te houden met mulch of bodembedekkers. Zo krijgt onkruid geen kans om te groeien. Ook het regelmatig wieden van de tuin kan helpen om onkruid te voorkomen.

Bekijk Grondproducten

Pak het probleem bij de wortel aan

Een effectieve manier om mos te bestrijden is door te zorgen voor meer zonlicht op de betreffende plekken in de tuin. Ook het verwijderen van dood materiaal, zoals bladeren, kan helpen om mosgroei te voorkomen. Hiervoor kun je handgereedschap gebruiken zoals een handkrabber, schoffel of onkruidsteker. Mocht je toch last hebben van mos, dan kun je gebruik maken van speciale mosbestrijders. Deze bestrijders pakken het probleem bij de wortel aan, zodat het mos geen kans krijgt om terug te groeien.

Bekijk Handgereedschap

Ontdek ons assortiment aan biologische bestrijdingsmiddelen

Kortom, onkruid en mos zijn veelvoorkomende problemen in de tuin, maar gelukkig zijn er oplossingen beschikbaar. Met biologische bestrijdingsmiddelen van Tuincentrum Van Ee kun je deze plagen op een verantwoorde manier aanpakken en zorgen voor een gezonde en mooie tuin. Wij bieden producten van gerenommeerde merken zoals Ecostyle, DCM, Pokon en Solabiol. Zo ben je verzekerd van hoogwaardige bestrijdingsmiddelen die je tuin gezond houden.

Kom langs bij Tuincentrum van Ee