Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Plantensteunen

Plantensteunen zijn onder andere bedoeld om bijvoorbeeld  hortensia’s binnen de border te houden en dat ze niet over het wandelpad heen hangen met nat weer. Dit stimuleert de groei en zorgt uiteindelijk voor een sterkere plant.

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 30 producten

Kom langs bij ons Tuincentrum voor plantensteunen van het merk Peacock

  • Plantensteunen: de originele Pinnups plantensteunen van hard verzinkt staal, die door het in hoogte verschuifbare koppelstukje ‘meegroeien’ met de plant. Peacock heeft deze plantensteunen bedacht en doorontwikkeld tot een uitgebreid assortiment.
  • Rozenbogen en obelisken van degelijk hard verzinkt staal, die mooi donkergroen blijven door de duurzame coating.
  • Twiggy, de flexibele plantensteun waarmee je in een handomdraai ook een leuke eyecatcher voor in de tuin creëert.
  • Regenmeters om af te lezen hoeveel neerslag er gevallen is.
  • Voor bloempotten zijn er houders om een lege plek in de border op te vullen, hangers en haken om een bloempot aan rozenboog, dakgoot of boomtak op te hangen.

Bezoek ons tuincentrum in Zeist

Ben je op zoek naar een veelzijdige tuinwinkel in Zeist? Breng een bezoekje aan Tuincentrum van Ee. Al sinds 1945 zijn wij dé specialist in aanleg en onderhoud van tuinen. Daarnaast kan elke particulier of ondernemer bij ons terecht voor tuinplanten, kamerplanten, bloemen, kruiden, bomen en nog veel meer. Onze tuinwinkel staat al meer dan 40 jaar bekend om haar klantvriendelijkheid en uitstekende service. Wil je zaden, meststoffen, bestrijdingsmiddelen, tuingereedschap of potten kopen? Breng direct een bezoekje aan ons ruime tuincentrum in Zeist!