Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Toebehoren & Accessoires

De toebehoren en accessoires van Tuincentrum van Ee maken jouw tuinwerkzaamheden nóg gemakkelijker. Deze accessoires en toebehoren zijn ontworpen om uw tuingereedschap te verbeteren en uw tuinonderhoud efficiënter te maken.

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 35 producten

Makkelijk overal kunnen snoeien

Een van de onmisbare toebehoren zijn onze tuinverlengsnoeren. Deze snoeren zijn speciaal ontworpen om uw bereik te vergroten bij het werken in de tuin. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en bieden u de vrijheid om uw tuingereedschap te gebruiken waar u het nodig heeft. Dus nooit meer de haspel uitrollen, maar gewoon vrij gaan met die elektrische snoeischaar!

Koppel maar aan

Andere handige accessoires zijn onder andere verloopstukken en koppelingen voor uw tuinslang, sproeiers en drukspuiten. Met deze accessoires kunt u uw tuinslang aansluiten op verschillende soorten sproeiers en spuiten, waardoor u meer controle heeft over de hoeveelheid water die u gebruikt en waar u het naartoe stuurt.

Berg gereedschap veilig op

Tuincentrum van Ee biedt ook handige gereedschapsopslag- en transportoplossingen voor uw tuingereedschap. Deze opbergoplossingen variëren van eenvoudige haken en rekken tot complete gereedschapskisten en trolleys. Met deze oplossingen kun je jouw gereedschap gemakkelijk opbergen en vervoeren, waardoor je jouw tuingereedschap altijd bij de hand hebt wanneer je het nodig hebt.

PLUS: het tuingereedschap hangt veilig uit bereik van kinderen.

Koop jouw tuingereedschap bij Tuincentrum van Ee in Zeist

Weet je al precies welk gereedschap je wilt kopen? Of wil je begeleid worden in jouw zoektocht naar het meest geschikte tuingereedschap voor de klus? Wat je wensen ook zijn, in ons tuincentrum én in onze webshop vind je precies wat je nodig hebt. Vragen over de producten die wij verkopen of de merken ervan? Bezoek ons tuincentrum in Zeist of neem contact op!

Neem contact op