Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Binnen potten

Of je nu op zoek bent naar een subtiel accent in zilver, een opvallende groene eyecatcher, of een uniek handgeblazen pronkstuk, onze Mica Decorations binnen potten bieden een rijkdom aan mogelijkheden. Ontdek het gemak van online winkelen via onze webshop of breng een bezoek aan ons tuincentrum in Zeist, waar je de complete collectie kunt bewonderen en genieten van persoonlijk advies van onze deskundige medewerkers.

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 64 producten

Koop Mica Decorations pot online

Bij Tuincentrum van Ee in Zeist zijn we trots op onze uitgebreide collectie binnen potten van het gerenommeerde merk Mica Decorations. Of je nu je interieur wilt verfraaien met een zilveren pot, een hangende variant zoekt, een elegante donkergroene pot op pootjes wenst, of glanzende binnen potten die lijken alsof ze net van geblazen glas zijn gekomen – bij ons vind je het allemaal. Je kunt eenvoudig online shoppen via onze webshop of nog beter, een bezoek brengen aan ons tuincentrum in Zeist om de gehele collectie in levenden lijve te bewonderen.

Hangende pot met hangplant

Onze collectie hangpotten biedt een prachtige oplossing voor het benutten van verticale ruimte in huis of op het balkon. Hangpotten zijn ideaal voor het presenteren van klimmende en hangende planten, zoals:

  • de populaire Epiphyllum
  • de Tradescantia
  • de charmante Senecio Rowleyanus of 'String of Pearls'

Kom langs in ons tuincentrum in Zeist en ontdek de mogelijkheden voor het creëren van een groen paradijs in de hoogte.

Kamerplant met pot

Bij Tuincentrum van Ee in Zeist verkopen we niet alleen de mooiste binnen potten, maar ook een uitgebreide selectie kamerplanten om je nieuwe aanwinst compleet te maken. In ons tuincentrum vind je groenblijvers, bloeiende planten en bijzondere exemplaren die je interieur tot leven brengen. Breng een bezoek aan ons tuincentrum en ontdek de perfecte combinatie van Mica Decorations binnen potten en prachtige kamerplanten.

Binnen potten op pootjes

Op zoek naar een elegantie manier om binnen potten onderdeel te maken van jouw interieur? Denk dan eens aan een binnen pot op pootjes.

Deze stijlvolle potten tillen je kamerplanten letterlijk naar een hoger niveau, waardoor ze niet alleen in het oog springen, maar ook een subtiel luchtig gevoel geven aan je binnenruimte.

Kies sierlijke planten om de pot een extra boost te geven. Denk aan:

  • Ficus elastica
  • Spathiphyllum
  • Pachira
  • Strelitzia

Bezoek ons tuincentrum in Zeist of shop online en ontdek de perfecte combinatie van stijlvolle binnen potten op pootjes en prachtige planten om je binnenruimte te verfraaien.

Lees meer over onze kamerplanten

Koop binnen potten bij Tuincentrum van Ee

Ontdek de wereld van binnen potten bij Tuincentrum van Ee in Zeist. Of je nu online shopt of ons tuincentrum bezoekt, wij staan garant voor kwaliteit, variatie en deskundig advies. Maak van jouw huis een stijlvol thuis met de exclusieve binnen potten van Mica Decorations, beschikbaar bij Tuincentrum van Ee in Zeist.