Vandaag open van 12:00 tot 16:00 uur

Tuinplanten

Verrijk je tuin met onze tuinplanten

Voor de mooiste kleine of grote tuinplanten kun je terecht bij Tuincentrum van Ee in Zeist. Wij verkopen zowel bloeiende als groenblijvende tuinplanten. Hierdoor hebben wij voor elke tuin een geschikte variant. Wij sommen al graag even voor je op wat je zoal bij ons kunt kopen:

  • Rozen
  • Perkgoed
  • Klimplanten
  • Waterplanten
  • Vaste planten
  • Groenten en kruiden
  • Heesters en coniferen

Uiteraard verkopen wij ook (fruit)bomen. Waar ben je naar op zoek? Kom langs of ontdek jouw favoriet in onze webshop!

Toon filters Sluit filters

Filter producten

Maximale hoogte in cm

 - 
Wis selectie

Aantal per m²

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 746 producten

Dit wil je weten over vaste, grote, groenblijvende tuinplanten

Op zoek naar planten die elk jaar weer bloeien? Kies dan voor vaste, groenblijvende planten. Deze zijn vorstbestendig en staan het gehele jaar op een vaste plek. Binnen onze collectie vaste, groenblijvende planten vind je voorjaar-, zomer-, najaar- en winterbloeiers, rotsplanten, insectenlokkers en bodembedekkers. Wil je een mooie bodembedekker kopen? In het voorjaar hebben we altijd leuke acties met A-kwaliteit perkgoed! Voor ieder weertype hebben wij groenblijvende opties. In de schaduw, half zon of in de volle zon: wij hebben voor elke plek in jouw voor- of achtertuin een geschikte variant. Op zoek naar een grote, groenblijvende haag? Vraag ons dan naar meer informatie over onze grote heesters en coniferen.

Bekijk onze vaste planten

Breng kleur in je tuin met onze grote rozen, groenten of klimplanten

Op zoek naar grote, bloeiende tuinplanten, om meer kleur in je tuin toe te voegen? Overweeg dan onze rozen, klimplanten, groenten, kruiden of waterplanten te kopen. Kies je voor de roos? Bepaal dan eerst in welke variant je deze wilt kopen. Op stam, als struik, bodembedekkend of als klimplant? Wij verkopen sowieso verschillende soorten bloeiende klimplanten. Laat ons je wensen weten in geur, kleur en formaat. Ook geven wij graag vrijblijvend advies op het gebied van onderhoud. Kortom, voor elke tuin hebben wij de juiste kleine of grote, bloeiende of groenblijvende planten te koop. Breng direct een bezoekje aan ons tuincentrum of bekijk het assortiment in onze webshop!

Bekijk onze bodembedekkers

Tuinplanten | TC van Ee

Koop de mooiste tuinplanten van Tuincentrum van Ee

Bij ons tuincentrum ben je aan het juiste adres voor grote, bloeiende of groenblijvende tuinplanten. Of je nou een onderhoudsvrije tuin wenst of juist beschikt over groene vingers: wij helpen je graag aan precies die planten waarmee je jouw tuin naar een hoger niveau tilt. Vragen over ons aanbod? Neem contact op of bezoek ons tuincentrum in Zeist, wij helpen graag!

Bezoek ons tuincentrum