Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Bijzondere Kamerplanten

Bij Tuincentrum van Ee in Zeist vind je ook een ruim assortiment aan bijzondere kamerplanten. Net even specialer zoals luchtzuiverende planten, groter of juist kleiner, een speciale kleur, hangend aan het plafond of een waar je je ogen van uit kijkt! Een bijzondere kamerplant hoeft helemaal niet lastig te verzorgen te zijn maar geeft jouw interieur wel een boost! En vergeet ook een mooie bloempot niet. Maak van jouw bloeiende kamerplanten heuse accessoires door ze in een van onze prachtige potten te zetten. Ontdek het volledige assortiment bij Tuincentrum van Ee in Zeist.

Toon filters Sluit filters

Filter producten

Populaire hangplanten

Zonder ruimte te verliezen, voeg je toch een hoop groen toe aan je interieur. Hangplanten zagen we voorheen veel in manden en korven, en vooral buiten, maar tegenwoordig is de hangplant bijna niet meer weg te denken uit de huiskamer of keuken. De meest populaire hangplanten zijn:

  • Philodendron Scandens
  • Lipstick Plant (Aeschynanthus lobbyanus)
  • Erwtenplant (Senecio ‘String of pearls’)
  • Zwanenkruid (Peperomia Rotundifolia)
  • Chinees Lantaarnplantje (Ceropegia woodii)

In plaats van de gebruikelijke hangplek, aan het plafond of bovenop de kast, is er nog zoveel meer mogelijk met hangplanten. Denk bijvoorbeeld aan een groene wolk van hangplanten boven je thuiswerkplek, of een groene scheidingswand waarbij je hangplanten op een rooster bindt. 

Luchtzuiverende planten

Het is bekend dat planten, struiken en bomen, door middel van fotosynthese CO₂ gassen omzetten in zuurstof met hun blad. Dat is natuurlijk al een heldendaad op zich, want wij als mensen kunnen dus overleven door de aanwezigheid van al het groen om ons heen. Er zijn een aantal planten die nóg een extra superkracht bezitten. Dat is namelijk de kracht van het zuiveren van de lucht! Naast het uitstoten van zuurstof, verwijderen deze planten bepaalde chemische stoffen zoals benzeen, formaldehyde (onaangename geur) en trichloorethyleen uit de lucht. De lucht wordt dus letterlijk opgefrist! Deze planten maken onderdeel uit van het merk Air So Pure: wetenschappelijk bewezen luchtzuiverende planten van uitstekende kwaliteit. In ons tuincentrum vind je een speciale tafel met nog meer planten uit de Air So Pure collectie.

Bijzondere kamerplanten koop je bij Tuincentrum van Ee

Wil je net even iets anders in huis? Kies dan voor een bijzondere kamerplant. Zo'n speciale plant is een echte woonaccessoire en doet ieder interieur (letterlijk) opbloeien. Kom langs in ons tuincentrum in Zeist, vraag onze groenexperts om advies en verzorgingstips en maak je aankoop compleet met een fantastische bloempot. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten, tuinplanten en alles voor een eigen moestuin. We zien je snel!

Meer kamerplanten