Vandaag open van 09:00 tot 17:00 uur

Potten

Is het tijd nieuwe potten te kopen? Breng dan een bezoekje aan Tuincentrum van Ee in Zeist. Ben je op zoek naar bloembakken of bloempotten? En heb je nog een specifieke kleur of een bepaald materiaal in gedachten? Bij ons kun je het volgende kopen:

  • Vaas
  • Plastic pot
  • Stenen pot
  • Houten pot
  • Rieten mand
  • Plantentrolley
Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 87 producten

Vraag om advies als je het lastig vindt de juiste pot te kopen

Vind je het lastig de juiste bloempotten, bloembakken of vazen uit te kiezen voor de woonkamer, serre, balkon of terras? Laat ons je dan voorzien van vrijblijvende inspiratie. Neem bijvoorbeeld een foto mee van de ruimte die je wilt verrijken met bloempotten, vazen of bloembakken. Zo kunnen we direct ontdekken of jouw gewenste potten wel of niet goed tot hun recht komen daar. Een ander belangrijk punt is welke planten of bloemen je wenst in jouw bloembak, bloempot of vaas. Sommige planten groeien immers een stuk beter in een hoge vaas dan in een brede bloembak, of andersom. Vraag ons naar alle mogelijkheden, dan helpen wij je aan de juiste pot, bak of vaas. Kiest je voor een grote pot? Dan bezorgen wij deze eenvoudig bij je thuis!

Potten |TC van Ee

Ontdek ons aanbod in potten

Bij ons kun je bloempotten van de merken Ter Steege en Elho kopen. Deze merken staan garant voor kwalitatieve bloempotten die jaren meegaan in perfecte kwaliteit. Ter Steege heeft handwerk, gebruiksvriendelijkheid, unieke producten en aandacht voor vorm en structuur zeer hoog in het vaandel staan. Een bloempot, vaas of bloembak van dit merk vormt een ware eyecatcher in jouw interieur of exterieur. Besluit je een product van Elho te kopen? Dan kies je voor een zeer groene oplossing. Veel bloempotten, bloembakken en vazen van dit merk zijn namelijk gemaakt van gerecyclede materialen. Dit doet uiteraard niets af aan de kwaliteit of de schoonheid ervan. Welk merk heeft jouw voorkeur?

Nog een plant nodig bij je pot?

Op zoek naar de perfecte aanvulling voor jouw nieuwe bloempot? Breng dan een bezoek aan Tuincentrum van Ee in Zeist en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment kamerplanten. Of je nu op zoek bent naar groenblijvers, prachtig bloeiende kamerplanten of juist unieke exemplaren zoals hangende planten, tropische variëteiten en kleurrijke planten, bij ons vind je het allemaal. Ons deskundige personeel staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en om je te voorzien van tips voor de verzorging van je nieuwe aanwinst. Maak van je huis een groen paradijs en breng een bezoek aan Tuincentrum van Ee voor de mooiste kamerplanten in Zeist!