Vandaag open van 12:00 tot 16:00 uur

Drukspuiten

Bij het onderhouden en verzorgen van je tuin is het soms nodig om bestrijdingsmiddelen toe te passen. Of het nu gaat om het beschermen van je planten tegen ongedierte, het bestrijden van onkruid of het behandelen van schimmelziekten, een betrouwbare en efficiënte methode is essentieel voor het behalen van de gewenste resultaten. Voor deze taken zijn drukspuiten een onmisbaar hulpmiddel, en bij Tuincentrum van Ee kun je terecht voor een selectie van hoogwaardige drukspuiten.

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 4 van 4 producten

Het gemak van een drukspuit

Drukspuiten zijn ontworpen om de toepassing van bestrijdingsmiddelen eenvoudig en effectief te maken. Ze zijn uitgerust met een reservoir waarin je het bestrijdingsmiddel kunt mengen, en met behulp van een handpomp bouw je druk op in de spuit. Hierdoor ontstaat er een krachtige stroom waarmee je het bestrijdingsmiddel gelijkmatig en nauwkeurig kunt verspreiden over de gewenste gebieden.

Ik heb last van ongedierte

Een groot gebied bestrijden of doelgericht te werk gaan

De drukspuiten in de webshop van Tuincentrum van Ee zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn bestand tegen de meeste bestrijdingsmiddelen. Ze zijn voorzien van verstelbare sproeikoppen, zodat je de spuitnevel kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van je tuin. Of je nu een brede waaier nodig hebt om een groot gebied te bestrijken of een gerichte straal om een specifieke plant te behandelen, met de verstelbare sproeikoppen kun je de juiste instelling kiezen.

Ik heb last van mos en onkruid

Drukspuiten kopen bij Tuincentrum van Ee

Bij Tuincentrum van Ee kun je kiezen uit verschillende typen drukspuiten, waaronder handgedragen modellen en modellen die je op je rug kunt dragen. De handgedragen drukspuiten zijn ideaal voor kleinere tuinen en vereisen minimale inspanning tijdens het gebruik. Als je echter een grotere oppervlakte wilt behandelen of als je vaak langere tijd bezig bent in je tuin, kun je overwegen om een ruggedragen drukspuit aan te schaffen. Deze modellen zijn voorzien van verstelbare schouderbanden en een comfortabel harnas, zodat je het gewicht van de spuit gelijkmatig kunt verdelen en langdurig kunt werken zonder vermoeid te raken. Kom eens een van de drukspuiten proberen in Zeist!

Bekijk actuele openingstijden