Vandaag open van 09:00 tot 17:00 uur

Perkgoed

Ben je op zoek naar kleurrijke en prachtige planten om je tuin of balkon op te fleuren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment perkgoed, waaronder Violen en Chrysanten. Perkgoed is harstikke leuk in pot of in de border. Perkgoed koop je voor de seizoensgebonden kleuren die jouw tuin, terras of balkon weer opfleuren! Voor ons volledige assortiment perkgoed nodigen we je graag uit in ons tuincentrum in Zeist.

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 2 van 2 producten

Welke planten vallen allemaal onder perkgoed?

Perkgoed is een verzamelnaam voor een breed scala aan eenjarige bloeiende planten die je tuin direct een kleurrijke boost geven. Denk bijvoorbeeld aan Geraniums, Petunia's, Lobelia, Begonia's, en Zinnia's. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen, waardoor je eindeloos kunt variëren en combineren.

Wanneer kun je perkgoed planten?

Het beste moment om perkgoed te planten is in het voorjaar, wanneer de kans op vorst voorbij is en de temperaturen stijgen. Voor de meeste regio's in Nederland is dit meestal vanaf half mei. Het voordeel van perkgoed is dat je er snel van kunt genieten, omdat ze al bloeien wanneer je ze koopt.

Perkgoed combineren met andere planten

Perkgoed combineert prachtig met andere tuinplanten en biedt talloze mogelijkheden om je tuin een unieke uitstraling te geven.

Plant ze bijvoorbeeld in bloempotten of hangmanden samen met bodembedekkers zoals Alyssum of Campanula, zodat de grond goed bedekt is met bloemen. Voor een speels effect kun je ze ook tussen vaste planten plaatsen, zoals lavendel, salie of Coreopsis.

Of je nu je borders wilt opfleuren, een gezellige sfeer op het balkon wilt creëren, of een kleurrijk accent wilt toevoegen aan je tuin, bij ons vind je de juiste planten. Populaire perkplanten die te koop zijn in ons tuincentrum zijn:

  • Geranium
  • Petunia
  • Lobelia
  • Begonia
  • Zinnia

Combineer perkgoed met deze tuintoppers

Perkgoed kopen in Zeist

Bij Tuincentrum van Ee hebben we niet alleen een ruime keuze aan perkgoed, maar ook een prachtige selectie van bodembedekkers, zomerbloeiers en vele andere tuinplanten. Of je nu je borders wilt opfleuren, een gezellige sfeer op het balkon wilt creëren, of een kleurrijk accent wilt toevoegen aan je tuin, bij ons vind je de juiste planten. Bezoek onze webshop of kom langs in ons tuincentrum in Zeist om ons volledige assortiment te ontdekken. Tot snel bij Tuincentrum van Ee!