Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Kamerplanten

Wil je groen in huis? In ons tuincentrum in Zeist vind je een breed assortiment kamerplanten. Onze medewerkers adviseren je graag om de juiste keuzes te maken. Een grote groene kamerplant, een stoere hangplant, luchtzuiverende planten uit de Air So Pure collectie of bloeiende kamerplanten zijn bij ons verkrijgbaar. Makkelijke kamerplanten, of planten die het goed doen met veel of juist weinig zonlicht én planten die snel of juist niet snel groeien, je vindt ze bij ons. 

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 37 producten

Goed voor je plant!

Ben jij de trotse eigenaar van een prachtig nieuwe plant? Dan heb je ongetwijfeld nog iets nodig om er zeker van te zijn er lang van te kunnen genieten. Denk bijvoorbeeld aan een goede bloempot of handzame gieter, potgrond, plantenvoeding of hydrokorrels. En ook je oude kamerplanten kunnen eens in de zoveel tijd best een boost gebruiken. Goede grondproducten en de juiste pot maken een wereld van verschil voor de bloei en groei van jouw kamerplanten. Bekijk ons online assortiment of kom langs in ons tuincentrum. Weet wel: elke kamerplant is anders en vraagt andere verzorging. In ons tuincentrum staan onze groenexperts voor je klaar met advies over de juiste verzorging van jouw kamerplant.

Bekijk Kamerplantenvoeding

Potten en verpotten voor kamerplanten

Kamerplanten zetten we vrijwel altijd in een pot. Je verpot een kamerplant ten minste 1 keer per jaar en dit doe je het beste in het voorjaar. Maar hoe verpot je een kamerplant? Met dit stappenplan wordt dat een fluitje van een cent!

  1. Neem een sierpot die een maat groter is dan de vorige
  2. Maak de potgrond goed nat en plaats een laagje potgrond in de sierpot
  3. Zet de kluit in het midden van de pot en vul de resterende ruimte aan met potgrond
  4. Druk vervolgens de grond zachtjes aan en geef je plant genoeg water

Kamerplanten kopen in Zeist

Naast kamerplanten hebben wij ook allerlei moderne collectie potten en accessoires voor een goede match met jouw interieur. We volgen hierin de nieuwste trends. Daarnaast helpen we je graag met het maken van de juiste keuze voor in potgrond, plantenvoeding en bijvoorbeeld hulpmiddelen om handig water te geven. Zo kun jij volledig genieten van  jouw nieuwe aanwinst.

Kom vandaag nog langs in Zeist en vind de perfecte kamerplant.