Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Kamerplanten voeding

Mooie kamerplanten kopen is niet zo moeilijk, maar ze mooi houden vergt wat meer moeite. Ook dit is echter een fluitje van een cent, als je ze een beetje aandacht geeft. Met onze producten blijven jouw kamerplanten in topconditie!

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 37 producten

Kamerplanten voeding

De grond van jouw kamerplant zit 2 tot 3 maanden na aankoop zonder voeding. Niet getreurd, want door de kamerplant wekelijks wat speciale kamerplantenvoeding te geven, kan hij toch blijven groeien en bloeien! Let op dat je de extra voeding alleen geeft in het groeiseizoen, wat loopt van maart tot en met september.

Welke soort kamerplantenvoeding heb ik nodig?

Er zijn verschillende soorten voeding beschikbaar voor jouw kamerplant:

  1. Voedingskegels: Deze vorm is ideaal voor de wat vergeetachtige baasjes van kamerplanten. De voedingskegels geven namelijk een half jaar lang voeding aan de plant! Op de achterkant staat duidelijk beschreven hoeveel kegels jouw plant nodig heeft! Je hoeft alleen nog maar water te geven.
  2. Vloeibare plantenvoeding: Deze voeding voeg je regelmatig toe aan het water om uw kamerplanten fris en groen te houden. Naast de standaard bio kamerplanten voeding is er ook speciale vloeibare voeding verkrijgbaar voor de bonsai, anthurium, palmen, orchidee en voor de cactus & vetplanten.
  3. Vergeet de potgrond niet: Er is ook speciale potgrond beschikbaar die perfect is afgestemd op kamerplanten. Daarnaast is deze er ook voor het bovenstaande rijtje (de bonsai, anthurium, palmen, orchidee en voor de cactus & vetplanten) omdat deze nét wat anders nodig hebben.