Vandaag open van 09:00 tot 18:00 uur

Bestrijding

Op zoek naar bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte, schimmels, ziektes of groene aanslag? Bezoek Tuincentrum van Ee in Zeist. Heb je inmiddels al schimmels of ongedierte aangetroffen op tuinplanten, kamerplanten, groente, kruiden of fruit? Neem een getroffen blaadje mee in een zakje naar ons tuincentrum. Op die manier kunnen we achterhalen waar de plant precies last van heeft. Doordat de schimmel of het ongedierte opgesloten zit in een zakje, kan deze zich niet verspreiden in het tuincentrum. Wij verkopen biologische bestrijdingsmiddelen zodat je preventief of direct die ongewenste schimmels, ongedierte of groene aanslag kunt aanpakken.

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 69 producten

Als je een compleet nieuwe tuin wilt aanleggen

Wil je schimmels en ongedierte op uw planten preventief bestrijden? Kies dan voor een goede bemesting. Hierdoor creëer je gezonde, sterke planten. Dit kan al een hoop gedoe schelen. Maar zelfs dit is helaas geen garantie voor een ongedierte- of schimmelvrije plant. Hetzelfde geldt hetzelfde voor bestrating. Ook al is deze aangelegd op zeil, op een zonnige plek, kan er nog steeds groene aanslag, onkruid en mos op ontstaan. Wees gerust, ook daarvoor hebben wij de juiste, biologische bestrijdingsmiddelen. Hiermee verwijder je eenvoudig de lelijke aanslag, het mos en het onkruid. Bovendien voorkom je er terugkerende ongewenste groei mee.

Ontdek ons assortiment aan biologische bestrijdingsmiddelen

Wat je niet wilt in jouw tuin, is dat luizen, slakken of graslarven aan je moestuin, bloemen of planten beginnen te knagen. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor. Gebruik onze biologische bestrijdingsmiddelen. Hiermee tast je het groen niet aan. Je verwijdert er alleen het ongedierte mee. Ook als er tussen de bloemen onkruid en mos begint te groeien, helpen wij je graag dit op een gezonde en snelle manier te verwijderen. Kortom, of je nou naar een bestrijdingsmiddel zoekt tegen schimmels, ongedierte, groene aanslag, onkruid of mos, je vindt het bij ons. Wij verkopen producten van de beste merken, waaronder Ecostyle, DCM, Pokon en Solabiol.

Bekijk onze merken

Bestrijdingsmiddelen |TC van Ee

Koop biologische bestrijdingsmiddelen bij Tuincentrum van Ee

Op zoek naar biologische bestrijdingsmiddelen die lelijke groene aanslag, schimmels of dat ongewenste ongedierte, onkruid en mos aanpakken? Breng een bezoekje aan ons tuincentrum. Wij helpen je graag op een gezonde, biologische en efficiënte manier van dit alles af. Vraag onze specialisten desgewenst naar advies over het preventief bestrijden van ongedierte en schimmels. Bezoek ons tuincentrum of neem contact met ons op!

Neem contact op