Vandaag open van 12:00 tot 16:00 uur

Groenblijvende Kamerplanten

Kamerplanten bestaan werkelijk in alle soorten en maten en zijn al jaren populair vanwege de verschillende voordelen die ze met zich meebrengen. Zo zuiveren kamerplanten de lucht in jouw woning en verminderen ze stress. Genoeg redenen dus om een kamerplant aan te schaffen. Wil je een kale hoek opvullen of ben je gewoon een enorme groen liefhebber? Kies dan voor (grote) groenblijvende kamerplanten! Kom langs in ons tuincentrum.

Toon filters Sluit filters

Filter producten

De meest bekende grote groene kamerplanten

In ons tuincentrum, en nu ook online, kun je genieten van een ruim aanbod verschillende grote groene kamerplanten. Veel verkochte soorten zijn:

  • De Calathea is een kamerplant van gemiddelde grootte. De bladeren zijn ovaalvormig en beschikken over golvende randen. Ze hebben prachtige blad-tekeningen en zijn een echte eye-catcher in de woonkamer!
  • De Philodendron: een zeer populaire kamerplant met langwerpige, hartvormige bladeren. De plant wordt niet erg groot en is dus geschikt voor allerlei soorten woningen.
  • De Alocasia valt op tussen de andere kamerplanten dankzij de exotische kartelranden aan de bladeren. Deze kamerplant komt voor in verschillende (blad) groottes.

Iedereen heeft wel eens de prachtige bladeren van de grote en groene Monstera kamerplant gezien, ook wel bekend als de gatenplant. Een zeer populaire soort die ook nog eens onderhoudsvriendelijk is!

Makkelijke kamerplant: de cactus

Cactussen en vetplanten staan vooral bekend om hun onderhoudsvriendelijkheid, omdat ze bijna geen verzorging nodig hebben. Lukt het maar niet jouw planten in leven te houden, dan is een stoere cactus misschien wel de oplossing! Inmiddels kiest men niet alleen voor vetplanten en cactussen voor het gemak, maar ook om de stijl van het interieur compleet te maken. Bekijk hieronder ons online assortiment aan cactussen en andere vetplanten. Advies nodig? Dat geven we je graag!

Kamerplanten | TC van Ee

De Sanseveria is ook wel bekend als de vrouwentong. De plant heeft langwerpige, platte maar stevige bladeren met een bijzonder patroon van verschillende tinten groen.

Onze favoriete cactussen en vetplanten

Wil je weten welke varianten populair zijn? Bekijk dan het volgende lijstje: 

  • De Aloë Vera is zeer bekend vanwege de vrolijke en exotische vorm van de bladeren, maar ook vanwege de vele schoonheidsproducten en andere middelen waar dit plantje in wordt verwerkt.
  • De Echeveria is een kleine vetplant met een unieke roosachtige vorm. Deze plant bestaat in veel verschillende kleuren en varianten.
  • De Haworthia is een kleine vetplantensoort met langwerpige gestreepte bladeren. Deze soort is populair vanwege de elegante uitstraling.
  • De Opuntia staat ook wel bekend als de schijfcactus en is als het ware de typische filmcactus. De uiteindes bloeien.

Meer kamerplanten