Vandaag open van 09:00 tot 17:00 uur

Gereedschap

Op zoek naar kwalitatief tuingereedschap? Dan ben je bij Tuincentrum van Ee in Zeist aan het juiste adres. Wij verkopen tuingereedschap van de beste merken. Denk aan:

  • Felco
  • Nortene
  • Peacock
  • Gardena
  • Talen Tools

Welk gereedschap wil je kopen? Ben je op zoek naar een goede snoeischaar? Stevige handschoenen voor in de tuin? Of wil je eindelijk eens over een kwalitatieve hark beschikken? Lees verder om te ontdekken welk tuingereedschap je kunt kopen bij Tuincentrum van Ee.

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 356 producten

Ontdek meer over het tuingereedschap dat je bij ons kunt kopen

Kies je graag voor Duitse betrouwbaarheid? Kom dan groot gereedschap van Gardena bij ons kopen. Denk aan grasmaaiers, heggenscharen en tuinsproeiers. Bij het merk Talen Tools ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar waterdichte, stevige handschoenen, harken, scheppen, bezems en ander gereedschap voor in de tuin. Het merk Peacock daarentegen staat juist weer bekend om haar plantensteunen. Hiermee kun je bijvoorbeeld hortensia’s binnen de border houden. Zo hangen ze niet over het wandelpad heen met nat weer. Ook stimuleren deze plantensteunen de groei en zorgen ze voor een sterkere plant. Bekijk ons assortiment van Nortene als je op zoek bent naar ongediertebestrijding, netten tegen vogels, moestuinspullen, broeikassen en kweekaccessoires. Tot slot is er Felco. Dit merk levert snoeischaren, takkenscharen en boomzagen van Zwitserse kwaliteit.

Bekijk handgereedschap

Wij verkopen tuingereedschap voor iedereen

Het bijzondere aan ons tuincentrum, is dat zowel particulieren als ondernemers bij ons de juiste spullen kunnen kopen. Wij hebben voor elke prijsklasse en niveau de juiste spullen. Ben je een beginnend klusser die vooral op zoek is naar gebruiksvriendelijk en betaalbaar gereedschap? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Beschik je zelf over een klusbedrijf en ben je bereid te investeren in kwalitatief hoogstaand materiaal dat jaren meegaat? Ook dan slaag je geheid bij ons. Breng een bezoekje aan ons tuincentrum of bekijk onze webshop en ontdek wat wij zoal verkopen aan gereedschap.

Bekijk elektrisch gereedschap

Gereedschap |TC van Ee in Zeist

Bewatering gereedschap

Tuincentrum van Ee heeft een ruim assortiment aan tuinslangen, sprinklers en tuinsproeiers of uw planten te voorzien van water, ongeacht de grootte van de tuin. Op zoek naar bewatering die past bij jouw tuin? Vind het in onze webshop of kom dan langs bij ons Tuincentrum in Zeist voor ons aanbod en gepast advies.

Ga naar bewatering

Maaigereedschap voor elk gazon

Op zoek naar passend maaigereedschap voor jouw tuin? Tuincentrum van Ee heeft voor iedereen een passende grasmaaier, van handmaaiers en elektrische maaiers tot robotmaaiers! Meer weten? Vind jou favoriet in onze webshop of kom langs bij ons Tuincentrum in Zeist.

Koop jouw tuingereedschap bij Tuincentrum van Ee in Zeist

Weet je al precies welk gereedschap je wilt kopen? Of wil je begeleid worden in jouw zoektocht naar het meest geschikte tuingereedschap voor de klus? Wat je wensen ook zijn, in ons tuincentrum én in onze webshop vind je precies wat je nodig hebt. Vragen over de producten die wij verkopen of de merken ervan? Bezoek ons tuincentrum in Zeist of neem contact op!

Neem contact op