Vandaag open van 09:00 tot 17:00 uur

Bijzondere vaste planten

Op zoek naar een net iets specialere vaste plant? Wellicht een vaste plant welke een grote sierwaarde heeft? Een klimmende vaste plant? Of een eetbare vaste plant om je tuin mee te verrijken? Bij Tuincentrum van Ee vind je een ruim assortiment aan bijzondere vaste planten. Bekijk hieronder ons online aanbod. Advies nodig? We nodigen je graag uit bij Tuincentrum van Ee. Onze groenexperts staan voor je klaar!

Toon filters Sluit filters

Filter producten

Maximale hoogte in cm

 - 
Wis selectie

Aantal per m²

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 54 producten

Eetbare vaste planten

Voor de zonnehoed, ook wel bekend als Echinacea, nemen wij ons petje af. Misschien heb je al eens vernomen dat Echinacea een bekend geneeskrachtig kruid is. De helende eigenschappen hebben van deze plant een populair huismiddel tegen verkoudheid gemaakt.

Ga je de zonnehoed planten? Doe dit dan op een plek met genoeg zonlicht. De bloemblaadjes zijn eetbaar en zullen een kleurrijke noot toevoegen aan je gerecht. Ze hebben een bloemige smaak en worden vaak gecombineerd met andere kruiden en zoetstoffen om de smaak te verfijnen.

 

Clematis

Echinacea

Clematis: topper voor buiten én binnen

De clematis is een klimplant met schitterende bloemen die een plek verdient in iedere tuin en op ieder balkon. Hij neemt weinig ruimte in en fleurt schuttingen, muren en boomstammen enorm op. Sinds kort worden er ook clematissen speciaal als snijbloem gekweekt. Hun ranken zijn prachtig in een natuurlijk, los boeket. 

 

Clematistips

  • Geef regelmatig water als het lange tijd droog is 
  • Dek de voet niet af met dakpannen; die brengen weliswaar schaduw maar voorkomen ook dat er voldoende regenwater in de grond kan doordringen
  • Geef in het voorjaar compost of speciale clematis-voeding 
  • Laat u door onze medewerkers adviseren welke clematis u in het voorjaar of later in het jaar moet snoeien; dat hangt er vanaf of het een vroeg- of een laatbloeiende soort is

 

 

Koop bijzondere vaste planten bij Tuincentrum van Ee 

Maak jouw tuin écht speciaal met onze bijzondere vaste planten. Vraag onze specialisten desgewenst om advies aangaande de eigenschappen, toepassingsmogelijkheden en het onderhoud. Bel met vragen naar 030-6918301 of stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl. 

Kom langs bij Tuincentrum van Ee