Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Aanplanten en Kweken

Op zoek naar moestuinspullen, zodat je ook jouw eigen groente, fruit en kruiden kunt kweken? Kom naar Tuincentrum van Ee in Zeist. Bij ons vind je alle moestuinbenodigdheden die je nodig hebt. Denk aan zaden, maar ook aan het juiste tuingereedschap, handschoenen en tuinsproeiers. Wij maken het graag mogelijk dat iedereen lekker kan tuinieren. Of je nou al jaren ervaring hebt in de tuin of nog onbekend bent met de gebruikelijke moestuinartikelen: je bent bij ons aan het juiste adres. Kortom, breng een bezoekje aan ons tuincentrum of bekijk het assortiment in onze webshop!

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 555 producten

De voordelen van een moestuin

  1. Het is een bezigheid in de buitenlucht.
  2. Werken in de tuin zorgt voor ontspanning.
  3. Je bespaard er geld mee!Geld 
  4. Het is leerzaam voor alle leeftijden.
  5. Een moestuin maakt je vanzelf milieubewuster.
  6. Je weet wat je eet.
  7. Iedereen kan het!

Kies de juiste zaden en moestuinartikelen

Als je wilt starten aan een moestuin, dan is het belangrijk te bepalen wat je daar zoal wilt laten groeien. Binnen ons assortiment aan moestuinbenodigdheden vind je een grote variëteit aan groentezaden en kruiden. Zin in courgette? Tomaten? Spruitjes? Wortel? Of ga je liever voor aardbeien, frambozen of rabarber? Bij Tuincentrum van Ee in Zeist vind je het allemaal. Zodra je hebt bepaald wat je wilt laten groeien in jouw eigen moestuin, is het essentieel de juiste meststoffen hiervoor te kopen. De mest die wij verkopen, is verrijkt met onder andere magnesium en fosfor. Deze stoffen helpen groente te beschermen tegen schimmels en ziektes. Ook zorgen ze voor een betere weerstand en een sterke wortelontwikkeling. Naast mest verkopen wij ook andere essentiële moestuinspullen, waaronder groenbemesters en tuingereedschap.

Ontdek ons assortiment aan moestuinbenodigdheden

Nu je gaat beginnen aan jouw eigen moestuin, is het aan te raden meteen alle moestuinspullen aan te schaffen, die je nodig kunt hebben. Over welke moestuinartikelen hebben we het dan? Denk aan de basismaterialen: een schepje, een hark en tuinhandschoenen. Maar er is nog veel meer mogelijk. Denk aan snoeischaren, plantensteunen, ongediertebestrijding, netten tegen vogels, complete broeikassen en kweekaccessoires. Wil je meer weten over ons assortiment aan moestuinartikelen? Breng dan een bezoekje aan ons tuincentrum of neem contact met ons op.

Moestuin |TC van Ee