Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Bodembedekkers

Op zoek naar een goede bodembedekker? Kom dan naar Tuincentrum van Ee of ontdek ons assortiment in de webshop. Bij ons tref je verschillende varianten aan. Van boomschors tot grind en van kokos tot cacaodoppen. Al een bepaalde voorkeur? Of wil je eerst geheel vrijblijvend inspiratie op komen doen? Onze specialisten staan voor je klaar om je van passend advies te voorzien.

Toon filters Sluit filters

Filter producten

Maximale hoogte in cm

 - 
Wis selectie

Aantal per m²

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 114 producten

Ontdek de voordelen van een bodembedekker

Kiezen voor een bodembedekker is erg verstandig. Deze droge, goed strooibare materialen dekken elke bodem prima af. Zo zorgen voor een stijlvolle eenheid op een pad, rondom een boom of struik, of als volledige voortuin. Bovendien dragen deze materialen een onkruidwerende werking. De bovenlaag blijft immers droog, waardoor onkruid zich niet (goed) kan kiemen. Tegelijkertijd laat een plateau van grind, boomschors, kokos of (Terra d’Or) cacaodoppen wel water en lucht door. Dit is van belang voor een goede groei en bloei van de eventuele planten en bomen waarmee de bedekkers de beschikbare grond delen. Elke soort draagt bovendien unieke eigenschappen en voordelen. Lees verder om die te ontdekken.

Kom meer te weten de unieke voordelen per soort

Kies je voor boomschors? Dan kies je voor een lekker zachte bescherming voor grond die niet aan je schoenen kleeft. Hierdoor wordt boomschors vaak gekozen als tuinpad of voor onder speeltoestellen. Omdat boomschors een natuurlijk, levend materiaal is, zal het op den duur verteren en zorgen voor een optimale bodemvruchtbaarheid. Kies je liever voor cacaodoppen? Wij verkopen de kwalitatieve Terra d’Or cacaodoppen. Unieke voordelen van cacaodoppen zijn dat ze slakken weren en voedingsstoffen bevatten voor de tuinplanten die tussen de cacaodoppen staan. Kiezen voor kokos is verstandig als je een zeer duurzame en decoratieve bodembedekker zoekt. Grind tot slot is voordelig, onderhoudsarm, kleurvast en herbruikbaar. 

Bodembedekkers | TC van Ee

Koop bij Tuincentrum van Ee jouw gewenste bodembedekker

Weet je al of je boomschors, grind, Terra d’Or cacaodoppen of een kokos bodembedekker wenst? Bezoek ons tuincentrum en ontdek snel welke variant je het meest aanspreekt. Vraag onze specialisten desgewenst om advies aangaande de eigenschappen, toepassingsmogelijkheden en het onderhoud. Bel met vragen naar 030-6918301 of stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl. Ons tuincentrum helpt je graag aan de juiste bodembedekker!

Kom langs bij Tuincentrum van Ee