Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Gesteeld Gereedschap

Gesteeld tuingereedschap is essentieel voor elke tuinier. Het helpt bij het onderhouden van de tuin en het verzorgen van planten en bloemen. Er zijn verschillende soorten gesteeld tuingereedschap beschikbaar bij Tuincentrum van Ee, waaronder harken, schoppen, cultivators en bezems. Bekijk hieronder ons online aanbod of kom langs! We helpen je graag!

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 132 producten

Gesteeld gereedschap in verschillende materialen

Gesteeld tuingereedschap is verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, metaal en kunststof. Houten handvatten zijn comfortabel in gebruik en bieden een goede grip. Metalen handvatten zijn duurzamer en bestand tegen intensief gebruik. Kunststof handvatten zijn lichtgewicht en gemakkelijk schoon te maken.

Onmisbaar: een hark

Een hark is een veelzijdig stuk gereedschap dat wordt gebruikt voor het opruimen van bladeren, het egaliseren van de grond en het verspreiden van compost en mulch. Er zijn verschillende soorten harken beschikbaar, waaronder tuinharken, bladharken en schoffels. Tuinharken hebben meestal lange, slanke tanden en zijn ideaal voor het egaliseren van grond en het aanharken van zaden en planten. Bladharken hebben meestal bredere, meer flexibele tanden en zijn perfect voor het opruimen van bladeren en ander tuinafval.

TIP: Schoffels zijn kleine harken die worden gebruikt voor het wieden van onkruid en het losmaken van de grond rond planten.

TIP: met de combisystem producten van GARDENA kun je op één steel meerdere gereedschappen koppelen. Dus één steel voor hark, schep, schoffel en bezem!

Waarvoor heb je een schep nodig?

Een schep is een ander stuk gereedschap dat vaak wordt gebruikt in de tuin. Het wordt gebruikt om gaten te graven voor het planten van zaailingen en bollen, of om planten uit de grond te halen. Er zijn verschillende soorten schoppen beschikbaar, waaronder ronde schoppen, vierkante schoppen en spitvorken.

  • Ronde schoppen hebben meestal een puntige voorkant en zijn ideaal voor het graven van gaten.
  • Vierkante schoppen hebben meestal een rechthoekige voorkant en zijn perfect voor het graven van greppels en het verplaatsen van grond.
  • Spitvorken hebben vier of vijf tanden en zijn ideaal voor het losmaken van de grond en het verwijderen van onkruid.

Koop jouw tuingereedschap bij Tuincentrum van Ee in Zeist

Weet je al precies welk gereedschap je wilt kopen? Of wil je begeleid worden in jouw zoektocht naar het meest geschikte tuingereedschap voor de klus? Wat je wensen ook zijn, in ons tuincentrum én in onze webshop vind je precies wat je nodig hebt. Vragen over de producten die wij verkopen of de merken ervan? Bezoek ons tuincentrum in Zeist of neem contact op!

Neem contact op