Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Vaste planten

Op zoek naar mooie, vaste planten? Dan ben je aan het juiste adres bij Tuincentrum van Ee in Zeist. Wij hebben voor elke tuin de juiste plant. Denk aan geurende varianten die aantrekkelijk zijn voor bijen, vlinders en insecten. Uiteraard kun je ook prima bij ons terecht voor bodembedekkers, zomerbloeiers en rotsplanten. Zoek je een plant voor in de schaduw, in de halfschaduw of in de zon? Bekijk hieronder ons assortiment en bestel gemakkelijk in onze webshop!

Toon filters Sluit filters

Filter producten

Maximale hoogte in cm

 - 
Wis selectie

Aantal per m²

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 663 producten

Dit moet je weten over vaste planten

Vaste planten zijn vorstbestendig en groeien het hele jaar door. Er bestaan natuurlijk wel varianten die in een bepaald seizoen extra mooi in bloei staan. De zomerbloeiers bijvoorbeeld. Deze zijn in de zomer voorzien van heerlijke geurende bloemen. Andere kleurrijke varianten zijn de bijen-, vlinder- en insecten planten. Het fijne van deze plantensoort, is dat hij perfect te combineren is met onder andere bloemen. Denk aan een mooie border vol bodem bedekkers en stokrozen. Of aan een bloemenperk inclusief rotsplanten. Kortom, met deze schaduw- of zomerbloeiers stel je uiterst eenvoudig prachtige creaties samen. Welbekende vaste tuinplanten zijn geraniums, heide, varens en bamboe. Bezoek ons tuincentrum om meer varianten te ontdekken.

Hoe verzorg je vaste planten?

Deze bijzondere rotsplanten, zomerbloeiers en geurende vlinder-, bijen- en insecten planten, hebben wat tijd nodig om mooi uit te groeien. Bij ons tuincentrum kun je precies de juiste grond vinden voor jouw gewenste plant. Vraag desgewenst onze specialisten om advies.

Na het planten is het belangrijk dat je jouw plant voldoende water geeft. Is er sprake van een droge periode? Dan is het essentieel dat je de grond onder de plant vochtig houdt. Sommige varianten kunnen in juni terug geknipt worden voor een tweede bloei.

Wij voorzien je graag van tips en advies over wat te doen met jouw schaduw- of zomerbloeiers, rotsplanten, bodembedekkers of geurende bijen-, insecten- en vlinderplanten.

Bekijk potgrond

Vaste Planten | TC van Ee

Koop vaste planten bij Tuincentrum van Ee!

Benieuwd naar ons assortiment vaste planten? Maar weet je nog niet zeker of je gaat voor geurende bijen-, insecten- en vlinder planten, schaduw- of zomerbloeiers, bodembedekkers of rotsplanten? Bezoek ons tuincentrum en laat je geheel vrijblijvend inspireren en adviseren. Al wel bedacht hoe je jouw tuin gaat inrichten? Bestel dan gemakkelijk en snel vaste planten in onze webshop.

Kom langs