Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Katten

De beste kattenartikelen vind je bij Tuincentrum van Ee. Wij zijn niet alleen experts op het gebied van planten en tuinartikelen. Ook huisdieren hebben onze aandacht. Wij bestaan sinds 1945 en hebben daarmee jarenlange ervaring in huis. De beste voeding, speeltjes en verzorgingsartikelen, dat verdient jouw kat altijd. Daarom hebben wij veel verschillende kattenspullen in ons aanbod. En wist je al dat wij je ook een advies op maat kunnen geven? Katten zijn bijvoorbeeld kieskeurig als het om hun eten gaat, waardoor iedere kat andere voeding nodig heeft. Ook voor andere benodigdheden voor jouw kat geven we advies. Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod kattenartikelen of kom langs in ons tuincentrum!

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 103 producten

Bepaald kattenartikel gezocht?

Zoek je bepaalde kattenspullen? Vraag het dan aan onze medewerkers. Wij zien meteen of het artikel op voorraad is. Wanneer dit niet het geval is, bestellen wij het artikel direct voor je. Daarna wordt het artikel snel naar je thuis verzonden. Neem ook eens een kijkje in onze webshop, waar wij ons aanbod dierenbenodigdheden op hebben geplaatst. Gevonden wat je zocht? Dan bestel je meteen eenvoudig online.

Vind alles voor de kat bij Tuincentrum van Ee!

Wilt je de beste kattenartikelen voor jouw kat kopen? Kom dan direct naar onze dierenafdeling. Wij staan je graag te woord en kunnen je ook advies op maat geven. Of neem contact met ons op via het telefoonnummer 030-6918301. Tevens kunt je ons mailen via info@tcvanee.nl. Onze kattenartikelen zijn een must voor een gezonde kat!

Neem contact op