Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Potten Tafel

Door een plantentafel of pottentafel komt groen tot leven en kunnen planten een hoofdrol spelen in de verfraaiing van zowel binnen als buiten. Of je nu je tuin wilt transformeren tot een levendig paradijs of een groen accent in je woonkamer wilt toevoegen, onze plantentafels zijn de ideale oplossing. Ontdek de veelzijdigheid van deze handige steunen, perfect om planten met potten in te zetten en een speels groen geheel te creëren. Of je nu langskomt in ons tuincentrum in Zeist om het assortiment persoonlijk te ervaren of online shopt via onze webshop, Tuincentrum van Ee nodigt je uit om je leefomgeving te verrijken met de prachtige plantentafels die zowel functioneel als esthetisch zijn.

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 10 van 10 producten

Binnen en Buiten: Plantentafels op Maat

Onze plantentafels zijn niet alleen geschikt voor buiten, maar vormen ook een prachtige aanvulling op het interieur van je huis. Creëer een harmonieuze mix van planten in je woonkamer door verschillende plantentafels binnen te zetten. Zo geniet je het hele jaar door van een groene oase, ongeacht het seizoen.

Combineer Potten Tafels

Wil je jouw tuin of woonkamer transformeren in een groen paradijs? Combineer verschillende plantentafels voor een speels en gevarieerd effect. Het samenspel van hoogtes en vormen creëert een boeiende en levendige sfeer. Plaats ze strategisch om een groen geheel te vormen en geef jouw planten de aandacht die ze verdienen.

Decoratieve Plantentafels

Naast hun functionele aspect dienen onze plantentafels ook als decoratieve elementen. Ze zijn niet alleen handig om planten met potten op te plaatsen, maar ook perfect voor hangende planten. Het hoog-laag effect voegt een extra dimensie toe aan zowel je woonkamer als tuin.

De plantentafels bij Tuincentrum van Ee in Zeist zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch in gebruik. Dankzij hun open ontwerp zijn ze eenvoudig schoon te maken. Gebruik een stofzuiger om er moeiteloos onderdoor te zuigen, waardoor het onderhoud van je groene oase een fluitje van een cent wordt.

Bezoek Ons Tuincentrum in Zeist of Shop Online

Ben je benieuwd naar ons volledige assortiment plantentafels? Breng dan een bezoek aan ons tuincentrum in Zeist en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de perfecte plantentafels voor jouw behoeften.

Voor degenen die liever vanuit huis winkelen, biedt onze webshop een handige en eenvoudige manier om een deel van ons assortiment plantentafels te verkennen en te bestellen. Haal de natuur naar binnen en geef je tuin of woonkamer een groene make-over met de prachtige plantentafels van Tuincentrum van Ee in Zeist.