Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Geurende vaste planten

Geurende vaste planten zien er niet alleen mooi uit, ze verspreiden ook nog eens een heerlijk aroma door je tuin. Sommige planten geuren overdag, zoals de Lavendel, en andere planten 's nachts, zoals de Jasmijn. Vaak hebben geurende vaste planten ook opvallende, lichte kleuren, waardoor de vlinders ook worden aangetrokken. En dus zorgen ze ook voor dubbel plezier voor ons tuinliefhebbers. Bij Tuincentrum van Ee vind je een ruim assortiment aan geurende vaste planten. Bekijk hieronder ons online aanbod. Advies nodig? We nodigen je graag uit bij Tuincentrum van Ee. Onze groenexperts staan voor je klaar!

Toon filters Sluit filters

Filter producten

Maximale hoogte in cm

 - 
Wis selectie

Aantal per m²

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 61 producten

Lavendel brengt volop geur en kleur

Sommige planten ruiken zo heerlijk, dat je ze al eerder ruikt dan dat je ze ziet. Lavendel is hiervan het perfecte voorbeeld! Lavendel frist niet alleen je terras, balkon of tuin op, maar ook al je zintuigen.

Deze paarse kanjer staat mooi in een grote pot in een hoek van het terras of op het balkon. Door de diepe kleur is deze plant een goede opfrisser, maar ook door zijn heerlijke geur die hij afgeeft! Wist je dat de geur van Lavendel een kalmerende werking heeft? De bloemen kunnen gedroogd worden om in een geurzakje te verwerken of als gedroogd bosje in de kledingkast neer te leggen. Als je hier relaxt van wordt, dan is deze plant helemaal welkom!

Jasmijn

Lavendel

De Koningin van de nacht

Jasmijn wordt wel de ‘koningin van de nacht’ genoemd. Vooral ’s avonds en ’s nachts verspreidt de struik met witte of gele bloemen zijn betoverende geur. Er zijn veel verschillende soorten, zoals de boerenjasmijn en de Toscaanse jasmijn, maar let op: ze geuren niet allemaal (zoals de winterjasmijn bijvoorbeeld).

Koop geurende vaste planten bij Tuincentrum van Ee 

Een tuin die niet alleen prachtig oogt maar ook heerlijk ruikt? Dat doe je met geurende vaste planten! Vraag onze specialisten desgewenst om advies aangaande de eigenschappen, toepassingsmogelijkheden en het onderhoud. Bel met vragen naar 030-6918301 of stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl. 

Kom langs bij Tuincentrum van Ee