skip to Main Content
Ma-Vr 09:00-18:00, Za 09:00-17:00, Zo 12:00-16:00Laden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Verrijk uw interieur met onze cactussen en vetplanten

Bent u op zoek naar mooie cactussen en vetplanten? Bezoek Tuincentrum van Ee in Zeist. In ons ruime assortiment vindt u vele vormen, soorten, afmetingen en kleuren. Maar u kunt bij ons ook terecht voor andere tuinplanten, kamerplanten, bloemen, bomen en vijverplanten. Wij verkopen zelfs de mooiste vijvervissen! Geef uw interieur een nieuwe uitstraling en stel zelf mooie planten samen. Kortom, breng direct een bezoekje aan ons tuincentrum. Laat u inspireren door onze diverse cactussen en vetplanten.

Bekijk onze diverse cactussen en vetplanten

Geef uw huis een nieuwe uitstraling met een van onze prachtige cactussen. Bent u op zoek naar minimalistische planten? Of meer drukke en opvallende planten met felle kleuren? Welke cactus of vetplant u zoekt, u vindt er genoeg in ons assortiment. Bekende vetplanten zijn bijvoorbeeld de aloe vera’s. Maar wij verkopen ook de crassula en de sansevieria. Een groot voordeel is dat deze planten langere tijd zonder water kunnen, doordat ze veel vocht op kunnen slaan. Door de minimalistische vormen zijn ze ideaal voor in een modern en strak interieur. Onze specialisten leggen u graag de verschillen uit, geven u onderhoudstips en desgewenst advies. Kom snel langs in onze vrolijke tuinwinkel en laat u inspireren door onze verschillende tuin- en kamerplanten.

Hoe u de juiste kamerplant kiest

Wilt u weinig omkijken hebben naar uw kamerplant? Dan zijn vetplanten en cactussen een goede keuze, omdat deze deze lang zonder water kunnen. Ideaal dus voor op kantoor of wanneer u niet vaak thuis bent. Heeft u een redelijk donkere kamer? Dan zijn kamerplanten die weinig licht nodig hebben wellicht iets voor u. Als u diepte aan uw kamer wilt geven, zijn grote kamerplanten een optie. Voor meer kleur in huis zijn bloeiende kamerplanten ideaal. In kantoren worden vaak kamerplanten gebruikt die op hydrocultuur gekweekt zijn, dit scheelt in het water geven en deze planten hebben een sterkere wortelstructuur. Tevens bieden wij luchtzuiverende planten, ook deze zijn zeer geschikt voor kantoorpanden.

cactussen en verplanten

Kom bij ons uw cactussen en vetplanten kopen

Breng een bezoek aan ons tuincentrum in Zeist. Hier vindt u alle tuinartikelen die u nodig heeft. Van bijzondere vetplanten tot nuttige vijverbenodigdheden. Heeft u vragen over een van onze planten? Wij vertellen u graag meer over onze planten en geven u desgewenst tips en deskundig advies. Bel naar 030-6918301 of stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl. Koop uw planten in onze winkel of bestel direct een van onze mooie cactussen online.

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Vr: 09:00 t/m 18:00
  • Za: 09:00 t/m 17:00
  • Zo: 12:00 t/m 16:00