skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Uw adres voor kwalitatief Gardena tuingereedschap

Bent u op zoek naar kwalitatief Gardena tuingereedschap? Kom dan naar Tuincentrum van Ee. Wij verkopen onder andere grasmaaiers, tuinscharen, handschoenen en andere accessoires van dit bewezen merk. Ook als u op zoek bent naar oplossingen in de bewatering, bent u bij ons aan het juiste adres. Dit maakt van ons uw complete partner op het gebied van tuingereedschap. Bent u benieuwd of wij ook de elektrische maaiers of heggenscharen van Gardena hebben waar u naar op zoek bent? Breng direct een bezoekje aan ons tuincentrum en vraag naar Gardena tuingereedschap.

Ontdek ons aanbod tuingereedschap

Welk tuingereedschap of welke accessoires u ook zoekt, de producten van Gardena staan allemaal bekend om hun goed doordachte ergonomie en uitmuntende kwaliteit. Bent u op zoek naar oplossingen in de besproeiing? Kies dan voor de bewateringsproducten van dit merk. Dankzij het flexibele en eenvoudige kliksysteem, voert u alle besproeiings- en reinigingswerkzaamheden in uw tuin uiterst eenvoudig en veilig uit. Bent u benieuwd naar ons assortiment in grasmaaiers, elektrische maaiers en robotmaaiers? Ontdek welke variant het beste aansluit op uw tijd- en energiebesparende wensen. Heeft u nieuwe tuinscharen, heggenscharen of snoeischaren nodig? De varianten die wij verkopen zijn allemaal uiterst robuust doch licht in gebruik en hebben een zeer lange levensduur.

Kom meer te weten over Gardena

Gardena bestaat al sinds 1961. Inmiddels staat het bedrijf bekend als een wereldwijd gerenommeerde fabrikant van intelligente producten en systemen in de tuinverzorging. Ons tuincentrum verkoopt een uitgebreid assortiment van dit bewezen merk. Van robotmaaiers tot heggenscharen en van systemen in bewatering tot handschoenen. Al deze producten dragen een hoogstaande kwaliteit, zijn eenvoudig in gebruik en zijn geschikt voor zowel kleinere privétuinen tot grootschalige projecten. Omdat u bij ons terecht kunt voor zowel grote elektrische maaiers en systemen in bewatering als kleine accessoires en handschoenen, zijn wij uw complete partner op het gebied van gereedschap!

Koop bij ons uw gewenste Gardena tuingereedschap

Heeft u bepaalde accessoires of specifiek tuingereedschap van Gardena nodig? Kom dan langs in ons tuincentrum. Onze specialisten begeleiden u graag naar de juist snoeischaren, heggenscharen, tuinscharen, grasmaaiers, elektrische maaiers en robotmaaiers. Ook zijn wij uw partner voor systemen in de bewatering en besproeiing. En vergeet de mooie handschoenen en andere accessoires niet! Wenst u meer informatie over bepaalde artikelen? Bel naar 030-6918301, stuur een mail naar info@tcvanee.nl of benader de specialisten van ons tuincentrum voor meer informatie over het Gardena tuingereedschap.

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Do: 09:00 - 17:00
  • Vr: 09:00 - 17:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: GESLOTEN