skip to Main Content
Ma-Vr 09:00-18:00, Za 09:00-17:00, Zo 12:00-16:00Laden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

De mooiste heesters voor uw tuin

Heesters geven uw tuin een sfeervolle uitstraling en zijn bovendien belangrijk voor een evenwichtige opbouw van uw tuin. In het assortiment van Tuincentrum van Ee vindt u ze in diverse soorten en maten. Wij bieden zowel groenblijvende en bloeiende soorten aan. Bekijk ook onze andere mooie tuinplanten, kamerplanten, bloemen, bomen en vijverplanten. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden u groeigarantie. U kunt tevens bij ons langskomen voor deskundig tuinadvies. Of bestel online en laat uw prachtige heesters thuisbezorgen.

Waarom heesters een goede keuze zijn

Heesters geven uw tuin niet alleen een mooie uitstraling. Sommige soorten zorgen ook voor meer insecten, vlinders en vogels in de tuin. Een ander groot voordeel is dat deze planten makkelijk in onderhoud zijn. Tevens zult u er jarenlang plezier van hebben. Houd bij de aanschaf van deze tuinplant rekening met de hoogte, breedte, bloemkleur, standplaats, bladvorm, bladkleur, vruchten en herfstverkleuring. Wilt u groenblijvende of bloeiende heesters? Welke u ook kiest, deze tuinplanten geven door hun bloemen, bladeren en bessen, sierwaarde aan uw tuin. Wilt u weten welke het beste passen bij uw tuin? Laat onze specialisten u adviseren over de verschillende soorten die wij verkopen.

Hoe onderhoudt u groenblijvende of bloeiende heesters?

Zoals u al weet, hebben deze mooie tuinplanten nauwelijks onderhoud nodig. U hoeft ze alleen te snoeien wanneer ze te groot worden. De beste snoeitijd is vlak voor de vorstperiode in het najaar. Bent u te laat? Wacht dan wanneer de nachtvorst is verdwenen en de plant gaat groeien. Houd dus altijd rekening met de vorst, een plant moet altijd in-of-uit zijn winter rust/slaap komen. Zo voorkomt u het uitdrogen en splijten door extreme weersomstandigheden. Planten gaan simpelweg in rust om tijdens een fijn voorjaar te kunnen stralen met prachtige bloemen en groene bladeren. Om de doorgroei te stimuleren kunt u eventueel bemesten en de uitgebloeide bloemen in het voorjaar plukken. Wilt u weten hoe u het beste kunt snoeien? Vraag ons voor de zekerheid om deskundig tuinadvies.

heesters

Bestel direct uw tuinplanten online bij Tuincentrum van Ee

Bent u er al uit of u voor een bloeiende of groenblijvende soort kiest? Of heeft u nog vragen over deze planten of een van onze andere planten, bloemen of bomen? Wij staan zowel online als in onze winkel voor u klaar. Ook voor de aanleg van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Bel naar 030-6918301 of stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl. Als tuinspecialist voorzien wij u graag van de juiste en mooiste heesters!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Vr: 09:00 t/m 18:00
  • Za: 09:00 t/m 17:00
  • Zo: 12:00 t/m 16:00