skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Hondenvoer voor iedere hond

Het beste hondenvoer? Dat vindt u bij Tuincentrum van Ee! Wij hebben niet alleen een hart voor planten en tuinartikelen, maar zijn tevens grote dierenliefhebbers. Ook voor uw hond bieden wij de beste producten. Wij zijn actief sinds 1945 en beschikken over veel ervaring. Wij geven u graag persoonlijk advies over bijvoorbeeld het meest geschikte hondenvoer voor uw hond. Het voer wat wij voor honden te bieden hebben, is altijd van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons vindt u hondenvoer voor iedere hond. Jong of oud, groot of klein.

De juiste voeding

Het juiste type hondenvoer voor uw hond is erg belangrijk. Zo bieden wij speciaal voer voor bepaalde hondenrassen aan. Ook hebben wij voer voor honden van verschillende leeftijden in ons assortiment. Er is een groot verschil tussen voer voor jonge en oude honden. Een jonge hond heeft meer eiwitten en calcium nodig, zodat de groei gestimuleerd wordt. Een oudere hond heeft sneller kans op overgewicht, waardoor een andere soort hondenvoer meer geschikt zal zijn.

Hondenvoer vindt u bij Tuincentrum van Ee

Natvoer of droogvoer?

U kunt prima droogvoer als volledig hondenvoer kiezen. Veel hondenbrokken bevatten namelijk voldoende mineralen en vitamines. Let wel op dat het voer niet teveel vulstoffen heeft, om ervoor te zorgen dat uw hond de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Hondenbrokken hebben als groot voordeel dat ze een lange tijd in de voerbak kunnen blijven liggen. Dit zonder te bederven. Bij natvoer is dit niet zo, maar u kunt natvoer altijd aan uw hond geven ter aanvulling op zijn huidige voeding. Natvoer is goed te kauwen voor honden en zorgt ervoor dat ze voldoende vocht binnenkrijgen.

Hondensnacks

Hondenvoer is niet compleet zonder een lekkere snack voor uw hond. Hiermee kunt u uw hond belonen of trainen. Wij hebben veel hondensnacks in ons assortiment. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit speciale snacks die het gebit van uw hond stimuleren. Kom gerust in onze winkel langs om het volledige aanbod te bekijken. Wij kunnen u dan ook advies geven, zodat u de juiste snacks voor uw hond vindt.

Koop uw hondenvoer bij ons!

Kwalitatief hondenvoer, dat wilt u toch ook voor uw hond? Kom direct langs in onze winkel, waar wij u bovendien graag advies op maat geven. Heeft u vragen over onze hondenvoeding of andere vragen over dierenproducten? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar middels het telefoonnummer 030-6918301. Ook kunt u ons mailen via info@tcvanee.nl. Met ons hondenvoer blijft uw hond gezond!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma – Vr: 9:00 – 18:00
  • Za: 9:00 – 17:00
  • Zo: 12:00 – 16:00