skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Verrijk uw huis met onze kamerplanten

Bent u op zoek naar een tuinwinkel waar u mooie kamerplanten kunt kopen? Breng dan een bezoekje aan Tuincentrum van Ee in Zeist. In onze winkel vindt u geheid uw gewenste bloeiende of groenblijvende kamerplanten. Denkt u dat het onderhouden van planten in huis moeilijk is? Niets is minder waar. U hoeft alleen maar bepaalde zaken voor uzelf vast te stellen. Beantwoord daarom de volgende vragen:

  1. Waar wil ik de plant hebben staan?
  2. Hoeveel uur per dag is er zonlicht op die plek?
  3. Hoe vaak wil ik water moeten geven aan de kamerplant?

Geef uw antwoorden aan ons door. Dan zorgen wij dat u precies die plant kunt kopen die volledig aan uw wensen voldoet. Kortom, ontdek direct welke kamerplanten u kunt kopen bij ons!

Kies ook voor grote, groenblijvende kamerplanten op kantoor

Een mooie bloeiende kamerplant kopen, is natuurlijk een slim plan voor in een woonkamer. Maar wist u dat deze planten ook zeer geschikt zijn voor op kantoor? Dit betekent dat ze een zeer sterke wortelstructuur hebben. Hierdoor hebben ze weinig water en onderhoud nodig. Maar wat helemaal belangrijk is, is dat een kamerplant de lucht in een kantoor zuivert. En vergeet niet de grote schoonheid die een mooie kamerplant met zich meebrengt. Weet u al welke bloeiende of groenblijvende kamerplant u wilt kopen? Verrassend veel planten kunnen dienst doen als kamerplant!

Ontdek een greep uit ons grote aanbod planten

Bent u op zoek naar bloeiende kamerplanten? Kies dan voor een paradijsvogelplant, flamingoplant, bellenplant, lepelplant of bromelia. Wilt u liever een grote kamerplant kopen? In dat geval is de cactus of ficus misschien wat u zoekt. Maakt de grootte of de soort bloem u niet zoveel uit, maar wilt u vooral zo min mogelijk onderhoud aan uw plant hebben? Kies dan voor een Sansevieria, Yucca of palm. Deze planten hebben weinig water nodig en blijven het gehele jaar groen. Controleer wel even goed of de planten veel of weinig zonlicht nodig hebben. Vraag de specialisten in ons tuincentrum desgewenst om advies.

kamerplanten

Kom bij ons uw gewenste kleine of grote kamerplanten kopen

Voor het kopen van bloeiende of groenblijvende kamerplanten, bent u bij ons tuincentrum aan het juiste adres. Zoekt u naar een grote, onderhoudsvrije variant? Of wilt u juist genieten van een mooie, bloeiende plant? Wij hebben het allemaal. Wilt u meer weten over ons aanbod? Bel naar 030-6918301, stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl of ontdek direct in ons tuincentrum welke groenblijvende of bloeiende kamerplanten u wilt kopen!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Do: 09:00 - 17:00
  • Vr: 09:00 - 17:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: GESLOTEN