skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Kattenmanden van hoge kwaliteit

De fijnste kattenmanden? Die vindt u bij Tuincentrum van Ee! Wij specialiseren ons niet alleen in planten en tuinartikelen, maar dragen ook uw huisdier een warm hart toe. Wij bestaan sinds 1945 en onze medewerkers hebben veel ervaring. Ons aanbod kattenartikelen is zeer uitgebreid, waardoor u snel een mand voor uw kat zal vinden. Heeft u persoonlijk advies nodig over uw situatie? Ook dat kunnen wij u geven. Wij vertellen u graag meer over onze kattenmanden.

De beste kattenmanden

De beste kattenmanden vindt u in onze dierenwinkel. Wij hebben comfortabele manden waar uw kat heerlijk in kan slapen. Onze manden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en vormen. Of u nu een grote of kleine kat heeft, de juiste vorm mand zal u bij ons snel kunnen vinden. Bekijk eens het assortiment in onze dierenwinkel. U kunt dan meteen zien welke aanbiedingen wij voor onze kattenmanden hebben.

Kattenmanden vindt u bij Tuincentrum van Ee

Kattenmanden kopen

Onze kattenmanden zijn voor bijna alle katten geschikt. Hoewel veel mensen in eerste instantie kijken naar de kleur of het patroon van de kattenmand, is het ook heel erg belangrijk om te letten op de grootte. Ligt uw kat het liefst languit op de grond? Dan is een grote kattenmand een slim idee. Ligt het dier juist liever helemaal opgerold in bijvoorbeeld een doos? Kies dan voor een kleiner formaat. Bij Tuincentrum van Ee kunt u terecht voor een ruim assortiment kattenmanden. En die zijn natuurlijk ook in heel veel kleuren en patronen te krijgen, zodat er altijd een optie is die perfect bij uw interieur past!

Kattenholletjes

Naast kattenmanden bieden wij ook kattenholletjes aan. Hier kunnen ze helemaal in gaan zitten. Het kattenholletje is vergelijkbaar met de kartonnen dozen waar katten zo graag in kruipen, maar dan mooier en meer comfortabel. Bij ons kunt u verschillende holletjes, maar ook kattenhuizen voor uw kat verkrijgen. Deze hebben wij in vele vormen en maten. Ook kunt u kiezen voor een rond holletje als onderdeel van de krabpaal. Wilt u advies over de beste keuze voor uw kat? Dan staan onze medewerkers u graag te woord.

Koop ook onze kattenmanden!

Kiest u, net als vele anderen, voor onze kattenmanden? Dan kiest u voor manden van topkwaliteit! Breng een bezoek aan onze winkel, zodat wij u wanneer nodig ook een advies op maat kunnen geven. Heeft u nog vragen en wilt u contact met ons op te nemen? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 030-6918301. Ook kunt u ons mailen via info@tcvanee.nl. Bij Tuincentrum van Ee vindt u kattenspullen van topkwaliteit!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma – Vr: 9:00 – 18:00
  • Za: 9:00 – 17:00
  • Zo: 12:00 – 16:00