Vandaag open van 09:00 tot 18:00 uur

Kerstversiering en -verlichting

Wij hebben onze kerstafdeling opgedeeld in verschillende kleurenthema’s. Per thema staat er een presentatie waar men de gebruikte materialen kan terug vinden. Bij Tuincentrum van Ee vind je de prachtigste kerstboomdecoratie van glazen kerstballen tot slingers, kerstbeeldjes, mooie tafelversiering om uw tafel met kerst prachtig en origineel te decoreren. Ook hebben wij een groot assortiment aan (duurzame) kerstverlichting voor je klaar liggen! 

Kerstversiering in elk thema

In ons tuincentrum vind je kerstversiering passend bij ieder thema. Ga je dit jaar voor goud? Een Scandinavische kerst met veel natuurtinten? Of misschien kies je wel voor traditioneel rood? Onze kerstshow is zo opgebouwd dat er voor ieder interieur een ruim assortiment aan kerstartikelen te vinden is. Ook vind je bij ons alle benodigdheden voor het maken van kerststukjes, kerstkransen en andere creaties. 

Bekijk Doe-Het-Zelf materialen

Kerstverlichting koop je bij Tuincentrum van Ee

Kunnen jouw huis en tuin wel wat extra lichtjes gebruiken met de kerst? In ons tuincentrum vind je kerstverlichting in allerlei soorten en maten. Wil je LED verlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes of juist klassieke vlamlichtjes? Of twijfel je nog over welke kerstverlichting het beste in en om jouw huis past? Kom langs en vraag gerust een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Kerstboomverlichting voor binnen

Creëer komende feestdagen een warme en gezellige sfeer met onze collectie kerstboomverlichting en andere decoratieve verlichtingsopties. Kies uit een breed scala aan stijlen en producttypen, zoals bijvoorbeeld kleurrijke clusterverlichting of warm witte snoerverlichting. Het verschil tussen de verschillende soorten kerstboomverlichting voor binnen zit 'm veelal in de kleur, het aantal 'flikker standen' en de afstand tussen de onderlinge lampjes op het draad. Wat ook niet mag worden vergeten is de algehele lengte van het snoer. Houd bij gewone snoerverlichting de volgende richtlijn aan:

  • Bij een boom van 150 tot 180 centimeter hoog, moet het snoer minimaal 12 á 14 meter lang zijn.
  • Is uw boom 200 centimeter of hoger? Ga dan voor een snoer van minimaal 16 á 20 meter.

Meer mag natuurlijk altijd!

Buitenverlichting kerst

Doe het dit jaar eens helemaal anders en versier ook eens een kerstboom buitenshuis! Zet er bijvoorbeeld twee bij de voordeur of geef jouw favoriete conifeer een schitterende jas. Je kunt echter niet alle soorten kerstboomverlichting ook buitenshuis gebruiken. Belangrijk is om de verpakking te checken op code IP44 of het icoontje met een waterdruppel in een driehoek. Tegenwoordig is een groot gedeelte van die buitenverlichting van LED. Dat is een goede trend, want een LED kerstboom is veel energiezuiniger. Dit soort lampjes hebben daarnaast een levensduur van vaak tot wel 50.000 uur én ze geven minder warmte af. Een stuk veiliger dus!

Toon filters Sluit filters

Filter producten