skip to Main Content
  • Ma - Vr: 09:00 t/m 18:00 |
  • Za: 09:00 t/m 17:00 |
  • Zo: Gesloten-december weer koopzondag
Laden... info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Vind de perfecte kerstboom in ons tuincentrum

Zoekt u voor de feestdagen een mooie kerstboom? Kom dan voor de mooiste bomen langs bij Tuincentrum van Ee. In ons tuincentrum kunt u terecht voor bloemen, tuinplanten, kamerplanten en tuinbenodigdheden. Maar voor de feestdagen heeft u ook ruime keuze uit kerstverlichting en kerstbomen in diverse soorten en maten. Bent u voor de Kerst op zoek naar een boom van hout of kunstof? Of liever een boom met een sneeuwlaagje? Laat ons uw wensen weten. Wij helpen u in onze showroom graag aan de perfecte kerstboom.

De mooiste kerstbomen in allerlei soorten en maten

Is het weer zover om een keuze te maken uit de mooiste kerstbomen? Maar welke kiest u dit jaar? Naast keuzes als kunstbomen of echte bomen kunt u kiezen uit groot, klein, voor binnen of buiten of met of zonder kerstverlichting. Maar wilt u het extra sfeervol maken in uw woning? Bekijk dan ook eens onze decoratie. Laat u verrassen in onze showroom en ervaar de kerstsfeer. Weet u niet precies welke boom het beste past bij uw woning? Of welke kerstverlichting het beste past bij uw tuin? In onze winkel geven onze specialisten u graag professioneel advies. Zo weet u zeker dat u met de juiste kerstboom naar huis gaat!

Decoratie voor uw kerstboom en woning

Maak uw woning nog gezelliger met de leukste kerstversiering. Zo verkopen wij naast bomen ook prachtige decoratie voor onder de boom, raamdecoratie en kerstverlichting. Wat dacht u van een gezellige kerststal onder uw boom? Of een kerststuk voor op uw keukentafel? Kom naar onze showroom en bekijk welke decoratie het beste aansluit bij uw wensen. Bekijk ook onze kamerplanten en bloemen als u het hele jaar door gezelligheid in huis wilt hebben. Onze specialisten leggen u graag de verschillen uit en geven u advies over welk type plant u het beste op welke plek kunt plaatsen. Laat u inspireren door ons assortiment en bekijk onze kamerplanten, bloemen, kerstbomen en decoratie.

Kom naar onze showroom of bestel uw gewenste product online

Heeft u al een kerstboom op het oog voor uw woning of bedrijf? Of heeft u vragen over de verschillen van onze bomen, planten of bloemen? Bel ons op 030-6918301 of stuur een mail naar info@tcvanee.nl. Wij staan u graag te woord. Bekijk ook ons kerstassortiment in onze showroom in Zeist. Tuincentrum van Ee is het adres om uw woning nog gezelliger te maken met bloemen, kamerplanten, kerstverlichting, decoratie en kerstbomen.

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Vr: 09:00 t/m 18:00
  • Za: 09:00 t/m 17:00
  • Zo: Gesloten-december weer koopzondag