skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Tuincentrum van Ee, voor sfeervol kerstgroen

Wilt u uw huis tijdens voor de feestdagen sfeervol versieren met prachtig kerstgroen? Kom dan langs bij Tuincentrum van Ee in Zeist! Hier vindt u al de kerstdecoratie die u nodig heeft om uw woning sfeervol aan te kleden voor de feestdagen. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor kerstgroen, kerststukken, kerstkransen, kerstbomen en kerstverlichting. In ons assortiment vindt u voor ieder wat wils. Bent u benieuwd geworden naar wat wij te bieden hebben? Of heeft u vragen over onze producten? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op of breng een bezoek aan ons feestelijk versierde tuincentrum in Zeist.

Sfeer in huis met prachtig kerstgroen

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent veel warmte, gezelligheid, eten, drinken en prachtige kerstversiering met traditioneel kerstgroen. Met wat kerstgroen en andere kerstdecoratie zoals kerstballen, lichtjes, kaarsjes, besjes en dennenappels tovert u in een handomdraai een prachtig kerststuk voor op uw tafel. Kerstgroen kan overal worden toegepast. Denk aan een mooie kerst- of adventskrans, een gebonden bosje aan de muur of slinger op uw schouw. De mogelijkheden met kerstgroen zijn eindeloos. Wilt u ook aan de slag gaan met kerstgroen? Dan zit u helemaal goed bij tuincentrum van Ee. Bij ons kunt u namelijk kerstgroen kopen in verschillende vormen, maten en soorten. Naar welk type kerstgroen bent u op zoek? Laat het ons weten en wij helpen u graag verder in ons grote tuincentrum.

Kerstbomen zijn binnen!

Vindt bij ons de mooiste kerstbomen, versiering en planten

U kunt niet alleen bij ons tuincentrum terecht voor kerstgroen, maar ook voor andere kerstdecoratie zoals kerstbomen, kerstverlichting, kerstkransen en kerststukken. Wilt u uw woning echt gezellig maken voor de feestdagen? Dan mag een kerstboom uiteraard niet ontbreken. Wij verkopen zowel echte kerstbomen als kunstkerstbomen. Kiest u voor een echte kerstboom met zijn heerlijke kenmerkende dennengeur? Of gaat u toch voor het gemak van een kunstkerstboom? Kom snel langs bij ons tuincentrum en ontdek wat wij te bieden hebben op het gebied van kerstdecoratie.

Neem contact met ons op

Gaat u zelf een kerststukje of kerstkrans maken en heeft u daarbij kerstgroen nodig? Of wilt u kerstgroen op een andere manier toepassen in uw huis? Ga dan naar Tuincentrum van Ee en ontdek ons aanbod met prachtig kerstgroen. Heeft u vragen over bijvoorbeeld onze producten? Bel ons dan via 030-6918301 of mail naarinfo@tcvanee.nl. Wij helpen u in onze showroom graag verder met het vinden van het mooiste kerstgroen.

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma – Vr: 9:00 – 18:00
  • Za: 9:00 – 17:00
  • Zo: 12:00 – 16:00