skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Tuincentrum van Ee, voor de mooiste kerstkransen

Wilt u gezelligheid in huis brengen tijdens de feestdagen met prachtige kerstkransen? Kom dan langs bij Tuincentrum van Ee in Zeist! In ons tuincentrum vindt u alle spullen die u nodig heeft om van uw woning een sfeervolle plek te maken tijdens de feestdagen. Wij hebben een uitgebreid kerst assortiment met producten zoals kerstkransen, kerstbomen, kerstgroen, kerstverlichting en andere kerstdecoratie. Bent u benieuwd geworden naar de kerstkransen in ons assortiment? Of wilt u onze andere kerstproducten kopen om uw huis gezelliger te maken? Kom dan snel langs bij ons feestelijk versierde tuincentrum in Zeist. Wij helpen u daar graag met het vinden van de gewenste kerstkransen.

Breng sfeer in huis met onze prachtige kerstkransen

Wanneer we aan Kerst denken, denken we aan warmte, gezelligheid, eten, drinken, kerstbomen en natuurlijk kerstkransen. Kerstkransen kunt u kopen in verschillende soorten, maten en materialen. Denk bijvoorbeeld aan adventskransen. Daarnaast kunt u kiezen voor kerstkransen met versiering of zonder versiering. Gaat u voor gemak? Dan neemt u een kerstkrans die al versierd is met gezellige lichtjes en dennenappels. Wilt u de kerstkrans een persoonlijke touch geven? Dan koopt u een groene kerstkrans en versiert u hem zelf met stijlvolle kerstdecoratie. Bij Tuincentrum van Ee vindt u alles wat u nodig heeft om de mooiste kerstkransen de creeren. Kom langs bij ons tuincentrum en ontdek wat wij te bieden hebben op het gebied van kerstkransen.

kerst kransen, kerstgroen en advent kransen

Vindt bij ons de mooiste kerstbomen, versiering en planten

U kunt niet alleen bij ons tuincentrum terecht voor prachtige kerstkransen. Ook voor andere kerstdecoratie zoals kerstbomen, kerstverlichting en kerstgroen kunt u bij ons terecht. De kerstboom is natuurlijk onlosmakend verbonden met kerst en kan dan ook niet ontbreken in uw woning tijdens de feestdagen. Wilt u een echte kerstboom met de kenmerkende, heerlijke dennengeur? Of gaat u toch voor een kunstkerstboom die u ieder jaar kunt hergebruiken? Bij Tuincentrum van Ee verkopen wij zowel echte kerstbomen als kunstkerstbomen van verschillende afmetingen.

Neem contact met ons op

Wenst u ook prachtige kerstkransen te kopen om gezelligheid te brengen in uw huis? Of wilt u andere kerstversiering aanschaffen zoals kerstbomen, kerstverlichting en kerstgroen? Kom dan langs in ons prachtige tuincentrum in Zeist. Voor vragen over bijvoorbeeld onze producten neemt u contact met ons op via telefoonnummer 030-6918301. Mailen kan ook via e-mailadres info@tcvanee.nl. Wij helpen u in onze showroom graag verder met het vinden van de juiste kerstkransen.

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma – Vr: 9:00 – 18:00
  • Za: 9:00 – 17:00
  • Zo: 12:00 – 16:00