skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Tuincentrum van Ee, voor de mooiste kerststukken

Op zoek naar prachtige kerststukken om uw woning gezelliger te maken tijdens de feestdagen? Breng dan een bezoek aan Tuincentrum van Ee en ontdek ons grote assortiment met kerstproducten zoals kerststukken, kerstkransen, kerstbomen, kerstgroen en kerstverlichting. In ons tuincentrum vindt u altijd wel de gewenste decoratie om in uw huis meer sfeer te brengen. Bent u benieuwd geworden naar de kerststukken die wij verkopen? Of wilt u andere kerstdecoratie bij ons aanschaffen? Dan nodigen wij u van harte uit in ons feestelijk versierde tuincentrum in Zeist. Natuurlijk kunt u voor vragen contact met ons opnemen.

Breng sfeer in huis met onze prachtige kerststukken

De feestdagen zijn een prachtige tijd die gepaard gaat met warmte, gezelligheid, eten, drinken en kerstversiering zoals kerststukken. Met een prachtig kerststuk op de tafel, zorgt u in een handomdraai voor dat fijne kerstgevoel. Bij tuincentrum van Ee vindt u kerststukken in alle vormen, maten en materialen. Denk aan kerststukken met sfeervol kerstgroen, kaarsen, kerstballen, kerstlichtjes en dennenappels. Wij verkopen prachtige kerststukken die al sfeervol versierd zijn, maar u vindt bij ons ook alle benodigdheden om zelf een kerststuk samen te stellen. Zo kunt u een prachtig kerststuk creëren dat perfect aansluit bij uw interieur. Benieuwd geworden naar ons assortiment met kerststukken? Kom dan snel langs bij ons tuincentrum.

Vind bij ons de mooiste kerstbomen, versiering en planten

Bij ons tuincentrum kunt u niet alleen de mooiste kerststukken kopen, maar kunt u ook andere soorten kerstdecoratie verkrijgen, zoals kerstbomen, kerstverlichting, kerstkransen en kerstgroen. Bent u nog op zoek naar een prachtige kerstboom? Dan zit u helemaal goed bij ons tuincentrum! Zowel echte kerstbomen en kunstkerstbomen vindt u in ons assortiment. Echte kerstbomen verspreiden een heerlijke kenmerkende dennengeur en een kunstkerstboom zorgt voor veel gemak. Ook voor het versieren van de boom verkopen wij alles wat u nodig heeft. Voor meer informatie over het aanbod en de mogelijkheden neemt u contact met ons op of bezoekt u direct ons tuincentrum in Zeist.

Neem contact met ons op

Wilt u graag prachtige kerststukken kopen of maken voor tijdens de feestdagen? Of wenst u onze kerstdecoratie, kerstbomen, kerstgroen of kerstversiering aan te schaffen? Breng dan snel een bezoekje aan onze prachtige showroom in Zeist. Voor meer informatie kunt u ook bellen naar 030-6918301 of mailen viainfo@tcvanee.nl. Wij helpen u in onze showroom graag verder met het vinden van de mooiste kerststukken.

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma – Vr: 9:00 – 18:00
  • Za: 9:00 – 17:00
  • Zo: 12:00 – 16:00