skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Bezoek ons tuincentrum voor de mooiste kerstverlichting

Bent u op zoek naar de mooiste kerstverlichting voor tijdens de feestdagen? Neem dan eens een kijkje in de ruime tuinwinkel van Tuincentrum van Ee. Hier vindt u niet alleen prachtige kamerplanten, tuinplanten, bloemen en tuinbenodigdheden, maar ook kerstverlichting in allerlei maten en kleuren. Bent u benieuwd geworden naar wat wij te bieden hebben op het gebied van kerstversiering en -verlichting? Neem dan snel contact met ons op of breng een bezoek aan onze prachtige showroom in Zeist. Wij helpen u daar graag aan de kerstversiering die u wenst.

Breng gezelligheid in huis met de juiste kerstverlichting

Een mooie kerstboom kan eigenlijk niet zonder prachtige verlichting. Het brengt namelijk veel sfeer en warmte in huis. U wilt uw huis tijdens de feestdagen gezellig verlichten en een fijne tijd hebben met uw familie en vrienden. Bezoek onze showroom en vind precies de verlichting die u wenst. Weet u nog niet precies welk type kerstverlichting u in uw boom wilt? Of welke lampjes ideaal zijn om de tuin mee te versieren? Dan kunt u in onze winkel altijd hulp krijgen van een van onze specialisten. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende producten die wij verkopen. Zo kunt u uw huis versieren zoals u dat wilt!

Ook voor de mooiste kerstbomen, versiering en planten

Wij zijn niet alleen het adres voor de mooiste kerstverlichting, wij verkopen met de feestdagen ook prachtige kerstbomen en andere kerstversiering. Zo maakt u het thuis nog fijner en gezelliger. Wilt u het hele jaar door gezelligheid in huis hebben? Koop dan een aantal mooie kamerplanten of ga voor een mooie bos bloemen op tafel. Bespreek met onze specialisten de plek waar u de kamerplanten wilt plaatsen. Betreft het een zonnige en droge plek? Of is het een donkere en vochtige plek? Wij kunnen u precies vertellen welk type plant u het best kunt plaatsen. Bezoek snel onze showroom en ontdek wat wij voor u kunnen doen op het gebied van kerstverlichting, kerstbomen en kamerplanten!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wenst u ook warmte en gezelligheid in huis te brengen met mooie kerstverlichting? Laat ons weten wat uw wensen zijn door te bellen naar 030-6918301. Mailen kan ook via e-mailadres info@tcvanee.nl. Natuurlijk kunt u ook direct een bezoekje aan onze showroom in Zeist brengen en de kerstverlichting kopen die u wenst.

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Do: 09:00 - 17:00
  • Vr: 09:00 - 17:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: GESLOTEN