skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Uw specialist in klimplanten

Bent u op zoek naar mooie klimplanten? Breng een bezoekje aan Tuincentrum van Ee in Zeist. Bij ons tuincentrum kunt u terecht voor de welbekende clematis en de hedera, maar wij verkopen ook bijzondere klimrozen en andere planten. Voor elke wens hebben wij een geschikte klimplant. Heeft u een speciale geur of kleur in gedachten? En wilt u een klimplant als tuinafscheiding gebruiken, als bedekking van een pergola of als bodembedekker? Laat ons uw wensen weten, zodat wij u aan de juiste bloeiende of groenblijvende klimplanten kunnen helpen.

Ontdek wat klimplanten zo bijzonder maakt

Klimplanten hebben ondersteuning nodig om omhoog te groeien. Hun eigen stengels zijn namelijk niet sterk genoeg om het volledige gewicht van de plant te kunnen dragen. Daarnaast moet de plant ergens heen kunnen groeien. Dit doet hij door zich vast te grijpen aan nabijgelegen elementen. Elke klimplant heeft zijn eigen techniek om zich om elementen heen te wikkelen. Weet u al waar u uw clematis, hedera of andere bloeiende of groenblijvende klimplant omheen wilt laten draaien? U kunt overal voor kiezen. Denk aan een oude fiets, een klimrek, een muur, een pergola of een hechtrank. In ons tuincentrum kunt u uiteraard ook elementen kopen waartegen uw gewenste klimplant kan opgroeien.

Zoekt u een klimplant voor in de zon of in de schaduw?

De meeste bloeiende klimplanten staan graag in de zon. Let wel op: hoe zonniger de locatie van de plant, hoe uitbundiger de plant zal groeien. Houd er dus rekening mee dat het nodig kan zijn uw klimplant regelmatig te snoeien. Bent u op zoek naar een bloeiende klimplant voor in de zon? Kies dan voor een clematis, hedera of blauweregen. Ook klimrozen houden van lekker veel zon. Wilt u juist die schaduwplek in uw tuin verrijken met een klimplant? Kies dan voor bijvoorbeeld de klimhortensia, kamperfoelie, vuurdoorns of de wilde wingerd. Helemaal handig is dat de clematis, de kamperfoelie en bijvoorbeeld de sterjasmijn ook nog eens tot de groenblijvende varianten behoren!

Kom bij ons uw gewenste klimplanten kopen

Wilt u uw tuin of gevel verfraaien met groenblijvende of bloeiende klimplanten? Breng dan een bezoekje aan ons tuincentrum. Als u niet zeker weten welke klimplant het beste past op de locatie die u in gedachten heeft, staan onze specialisten graag voor u klaar met advies en tips. Kortom, kom langs in ons tuincentrum, bel naar 030-6918301 of stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl. Wij helpen u graag aan precies die klimplanten waar u naar op zoek bent.

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Do: 09:00 - 17:00
  • Vr: 09:00 - 17:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: GESLOTEN