skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

De beste krabpalen

Bent u op zoek naar krabpalen voor uw katten? Kom naar Tuincentrum van Ee! Niet alleen hebben wij planten en tuinartikelen, we hebben ook veel dierenbenodigdheden. Voor uw kat hebben wij een breed assortiment artikelen. We zijn actief sinds 1945 en hebben jarenlange ervaring, waardoor voor betrouwbaar advies en de beste dierenproducten bij ons aan het juiste adres bent. Zo weet u zeker dat u met de juiste krabpaal voor uw kat thuis komt. Wij vertellen u graag meer over krabpalen en ons uitgebreide assortiment.

Het belang van krabpalen

Krabpalen zijn erg belangrijk voor uw kat, omdat u hiermee het natuurlijke gedrag stimuleert. Katten krabben graag aan een voorwerp waar zij goed grip op hebben. Dit doen ze om hun nagels te scherpen, te rekken en strekken of om hun geur achter te laten. Uw bank en eettafelstoelen wilt u natuurlijk het liefst zoveel mogelijk heel houden. Maak daarom ook de keuze voor een krabpaal en zet hem op een plek in huis waar uw kat er goed bij kan. Zo zal uw kat niet snel meer aan uw meubels krabben.

De beste krabpalen voor uw kat vindt u bij Tuincentrum van Ee

Iedere kat krabt anders

Elke kat heeft weer een andere manier van krabben. Sommige katten krabben op een horizontale manier op een vloerkleed. Andere katten geven de voorkeur aan een verticale richting. Als u weet hoe uw kat krabt, kunt u op basis daarvan snel de juiste keuze tussen de vele krabpalen maken. Wanneer uw kat graag de deurmat krabt, zal deze zich minder snel bezighouden met een verticale krabpaal.

Krabpalen kopen

Krabpalen kopen is zo eenvoudig nog niet. Zo zijn er een aantal dingen waar u zeker aan moet denken bij uw aankoop. Hoeveel katten heeft u in huis? Wanneer u genoeg ruimte in uw woning heeft, maakt de grootte van de krabpaal minder uit. Kiest u voor een krabpaal van boven de 160 cm, dan kan uw kat lekker hoog klimmen. Ook wordt deze vaak geleverd met andere accessoires, zoals hangmatjes. Gegarandeerd speelplezier dus. Let er wel op dat de krabpalen stevig genoeg zijn wanneer u grote katten heeft. Niet alle palen zijn voor grote katten geschikt. Ook hierover geven wij u graag advies.

Koop uw krabpalen

Wilt u stevige krabpalen voor uw kat kopen? Breng dan een bezoek aan onze dierenafdeling. Wij kunnen u ter plaatse een passend advies geven. Wilt u meer informatie? Dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Dit kunt u doen via het telefoonnummer 030-6918301. Ook kunt u ons mailen via info@tcvanee.nl. Krabpalen van Tuincentrum van Ee garanderen uw kat een hoop speelplezier!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma – Vr: 9:00 – 18:00
  • Za: 9:00 – 17:00
  • Zo: 12:00 – 16:00