skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Ontdek ons aanbod in kunst kerstbomen

Bent u op zoek naar mooie kunst kerstbomen? Bij Tuincentrum van Ee vindt u diverse maten en met of zonder sneeuw en verlichting. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Breng direct een bezoekje aan ons sfeervolle tuincentrum en ontdek ons complete aanbod aan kerstbomen, kerstverlichting en bijpassende accessoires. Neem anders ook direct een kijkje tussen onze (groenblijvende) bloemen, tuinplanten en kamerplanten! Wij verkopen namelijk niet alleen mooie kunst kerstbomen met of zonder verlichting en sneeuw voor in huis, maar zorgen ook voor gezond groen in uw tuin of op uw balkon.

Voor elke woning een passende kunstkerstboom

Denkt u dat kunst kerstbomen alleen maar van toegevoegde waarde zijn in een groot huis? Niets is minder waar. Omdat wij varianten in diverse maten, klein en groot, verkopen, slaagt iedereen bij ons tuincentrum. Wilt u een grotere kunstkerstboom in uw woonkamer plaatsen? Of zoekt u een kleiner exemplaar voor in uw studio of appartement? Zelfs voor in een keuken hebben wij een geschikte variant. Naast uw keuze uit klein of groot, kunt u kiezen of u een kerstboom met of zonder verlichting en met of zonder sneeuw wilt. Een kerstboom met verlichting is zeer praktisch. U zet de kerstboom op en de verlichting zit er al in! Een kerstboom met sneeuw erop is erg sfeervol. Ontdek direct welke variant uw voorkeur heeft.

Picea abies, spar

Profiteer van de voordelen van kunst kerstbomen

Heeft u geen zin in uitvallende naalden, een muffige buitengeur in huis en het wegbrengen van een echte kerstboom na de Kerstdagen? Kies dan voor een kunstkerstboom! Kunst kerstbomen brengen vele voordelen met zich mee. Zo hoeft u er voor de kerstdagen niet op uit naar een drukke kerstmarkt of de bossen in. Geen gesleep met bomen, geen geruzie over welke variant het dit jaar moet worden en geen jaarlijkse onderhandelingen over de prijs. U betaalt eenmalig een bedrag voor een kunstkerstboom en bent dan jarenlang voorzien van een prachtige boom. Deze is eenvoudig op te zetten, valt niet uit, is van stevige kwaliteit, oogt zeer natuurlijk en is in no time weer op te bergen. Bent u overtuigd van deze voordelen? Breng dan direct een bezoekje aan ons tuincentrum!

Bezoek onze afdeling vol kunst kerstbomen

Wilt u ontdekken of u meer gecharmeerd bent van onze kunst kerstbomen met of zonder verlichting en sneeuw? Bezoek onze Kerstafdeling en ontdek ons aanbod vol diverse maten, wij hebben kerstbomen van klein tot groot. Heeft u vragen? Bel naar 030-6918301, stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl of bezoek direct ons tuincentrum en bewonder al onze mooie kunst kerstbomen!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Do: 09:00 - 17:00
  • Vr: 09:00 - 17:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: GESLOTEN