skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Koop bij ons de onmisbare Oase vijverartikelen

Wilt u uw vijver verrijken met Oase vijverartikelen? Kom naar Tuincentrum van Ee. Wij verkopen diverse essentiële vijverartikelen. Zo houden vijverpompen het water in uw vijver in beweging. Ook zorgen ze voor de toevoer van zuurstof. Dit remt de vorming van algengroei af en houdt uw planten en vissen mooi en gezond. De vijverfilters en UV lampen van Oase zetten zich nog beter in tegen de verontreiniging van uw vijver. Benieuwd naar de kwaliteit van uw vijverwater? Schaf dan vijvertest sets aan. Kortom, voor alle belangrijke Oase vijverartikelen moet u bij ons tuincentrum zijn!

Naar welke vijverartikelen van Oase bent u op zoek?

U wilt uw vijver natuurlijk in de beste staat hebben. Hiervoor is het van groot belang dat de waterkwaliteit optimaal is. Bestel daarom een vijvertest set. Met de vijvertest sets die wij verkopen kunt u GH-, KH- en pH-waarde van het vijverwater snel en nauwkeurig meten. Weet u niet precies wat u moet doen met de resultaten? Vraag de specialisten op onze afdeling met vijverartikelen dan om advies. De waterkwaliteit optimaal houden gebeurt met vijverpompen, vijverfilters en UV lampen. Omdat alle artikelen die wij verkopen van het merk Oase zijn, sluiten ze naadloos op elkaar aan en zijn ze van de beste kwaliteit.

oase kopen

Kom meer te weten over Oase

Oase bestaat al sinds 1949. Het bedrijf heeft zich inmiddels doorontwikkeld tot wereldwijde speler op het gebied van water. Hun uitgangspunten? Innovatie, creativiteit en kwaliteit. Voor elke waterpartij, van een vijvertje in een sfeervolle privétuin tot grote imposante installaties bij bedrijven en op openbare ruimtes, biedt dit merk oplossingen. Alle vijverpompen, vijverfilters, UV lampen en vijvertest sets van dit merk voldoen aan de actuele eisen en spelen perfect in op de nieuwste behoeftes en trends. Uiteraard weten alle specialisten op onze vijverafdeling tot in detail hoe de artikelen van dit merk werken. U kunt hen dan ook alles vragen over de installatie, het gebruik en de schoonmaak van de artikelen.

Vind bij ons uw gewenste Oase vijverartikelen

Wilt u uw vijver voorzien van diverse vijverartikelen van Oase? Breng dan een bezoekje aan ons tuincentrum. Op onze vijverafdeling treft u precies die producten aan waarmee u de kwaliteit van uw vijverwater optimaal houdt. Heeft u vragen over deze artikelen? Bel naar 030-6918301, stuur een mail naar info@tcvanee.nl of vraag de specialisten in ons tuincentrum u meer te vertellen over de Oase vijverartikelen in ons assortiment!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma – Vr: 9:00 – 18:00
  • Za: 9:00 – 17:00
  • Zo: 12:00 – 16:00