skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Tuincentrum van Ee heeft een ruim assortiment aan plantensteunen

Plantensteunen zijn onder andere bedoeld om bijvoorbeeld uw hortensia’s binnen de border te houden en dat ze niet over uw wandelpad heen hangen met nat weer. Dit stimuleert de groei en zorgt uiteindelijk voor een sterkere plant.

plantensteunen

Kom langs bij ons Tuincentrum voor plantensteunen van het merk Peacock

  • Plantensteunen: de originele Pinnups plantensteunen van hard verzinkt staal, die door het in hoogte verschuifbare koppelstukje ‘meegroeien’ met de plant. Peacock heeft deze plantensteunen bedacht en doorontwikkeld tot een uitgebreid assortiment.
  • Rozenbogen en obelisken van degelijk hard verzinkt staal, die mooi donkergroen blijven door de duurzame coating.
  • Twiggy, de flexibele plantensteun waarmee je in een handomdraai ook een leuke eyecatcher voor in de tuin creëert.
  • Regenmeters om af te lezen hoeveel neerslag er gevallen is.
  • Voor bloempotten zijn er houders om een lege plek in de border op te vullen, hangers en haken om een bloempot aan rozenboog, dakgoot of boomtak op te hangen.
peacock plantensteunen

Bezoek ons tuincentrum in Zeist

Bent u op zoek naar een veelzijdige tuinwinkel in Zeist? Breng een bezoekje aan Tuincentrum van Ee. Al sinds 1945 zijn wij dé specialist in aanleg en onderhoud van tuinen. Daarnaast kan elke particulier of ondernemer bij ons terecht voor tuinplanten, kamerplanten, bloemen, kruiden, bomen en nog veel meer. Onze tuinwinkel staat al meer dan 40 jaar bekend om haar klantvriendelijkheid en uitstekende service. Wilt u zaden, meststoffen, bestrijdingsmiddelen, tuingereedschap of potten kopen? Breng direct een bezoekje aan ons ruime tuincentrum in Zeist!

Tuincentrum en Hoveniersbedrijf van Ee voor uw tuinplanten, tuinontwerp, tuinaanleg & tuinonderhoud.

Ons tuincentrum en hoveniersbedrijf is gevestigd in Zeist en is onder andere actief in UtrechtDriebergenHoutenDe Bilt / BilthovenSoestSoesterbergNieuwegeinLeusdenAmersfoortDen DolderDoornCulemborgOdijk en Bunnik!

Staat uw woonplaats er niet bij? neem contact met ons op, tel: 030-6918301

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Do: 09:00 - 17:00
  • Vr: 09:00 - 17:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: GESLOTEN