skip to Main Content
Ma-Vr 09:00-18:00, Za 09:00-17:00, Zo GESLOTENLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Haal bij ons uw benodigde Pokon tuinartikelen

Bent u op zoek naar een aanbieder in Pokon tuinartikelen? Breng een bezoekje aan Tuincentrum van Ee. Bij ons vindt u onder andere mest, tuingrond, tuinaarde en moestuin artikelen. Bijzonder aan het merk Pokon, is dat dit merk zich optimaal inzet voor het aanbieden van milieuvriendelijke tuinartikelen. Wij verkopen verschillende typen voeding van dit merk. Deze zijn perfect afgestemd op de behoeften van uw tuinplanten, kamerplanten, moestuin of gazon. Weet u nog niet precies welke tuinaarde, mest of tuingrond het meest geschikt is in uw situatie? Vraag in ons tuincentrum om meer informatie over Pokon tuinartikelen.

Ontdek het belang van goede mest, tuinaarde en moestuin artikelen

De basis voor elke plant is de juiste grond. Goed gevoede tuingrond zorgt ervoor dat planten beter groeien, mooier bloeien en een grotere weerstand opbouwen. Hierdoor wordt de kans op schimmels en ziektes een stuk kleiner. Bovendien verlengt u er de levensduur van uw plant mee. Geeft u uw tuinplanten hoogwaardige mest? Dan nemen deze planten direct de voedingsstoffen en het water op. Hiermee bent u verzekerd van een sterke, gezonde en goede start voor de planten. Prettig om te weten is dat dat de Pokon potgrond RHP gecertificeerd is. Kortom, of u nou op zoek bent naar mest voor uw gezon, tuinaarde voor uw tuinplanten of milieuvriendelijke tuinartikelen voor uw moestuin: Pokon biedt uitkomst!

pokon kopen

Kom meer te weten over Pokon

Wij begrijpen heel goed dat u niet zomaar ergens tuinartikelen wilt halen. U gunt uw moestuin, planten en gazon het beste, dus u schaft niet zomaar tuingrond, mest of moestuin artikelen aan. Bij Pokon bent u verzekerd van milieuvriendelijke en bewezen producten. Het merk bestaat dan ook al sinds 1929. Bijzonder aan dit merk, is dat het met een specifieke formule werkt. Deze formule bevat de volgende scheikundige samenstelling: P2O5 – K2O – N2. U ziet, deze samenstelling verklaart ook meteen de merknaam! Uiteraard heeft het bedrijf niet stil gestaan, maar zich steeds verder ontwikkeld. Hierdoor produceren zij de nu beste milieuvriendelijke mest, tuingrond, tuinaarde en moestuin artikelen.

Haal bij ons uw benodigde Pokon tuinartikelen

Bent u overtuigd van de milieuvriendelijke tuinartikelen van dit bewezen merk? Breng dan direct een bezoekje aan ons tuincentrum en schaf uw benodigde gazon, perk of moestuin artikelen bij ons aan. Heeft u vragen? Bel dan naar 030-6918301, stuur een mail naar info@tcvanee.nl of vraag de specialisten in ons tuincentrum om meer informatie over de Pokon tuinartikelen die wij verkopen!

Pokon mest & hulpmiddelen voor uw moestuin, border, tuinplanten & kamerplanten koopt u in de regio bij Tuincentrum van Ee vlakbij:

Zeist, UtrechtDriebergenHoutenDe Bilt / BilthovenSoestSoesterbergNieuwegeinLeusdenAmersfoortDen DolderDoornCulemborgOdijk en Bunnik!

Staat uw woonplaats er niet bij? neem contact met ons op, tel: 030-6918301

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Vr: 09:00 t/m 18:00
  • Za: 09:00 t/m 17:00
  • Zo: GESLOTEN - vanaf 7 november weer open van 12:00-16:00