skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Laat uw tuin stralen met prachtige rhododendrons

Rhododendrons zijn groenblijvende heesters die u zowel in uw tuin als op het terras kunt plaatsen. In het assortiment van Tuincentrum van Ee in Zeist vindt u diverse vormen, soorten, maten en kleuren. Deze planten zijn perfect te combineren met hortensia’s en varens, maar staan ook goed in een ruime bloempot. De meeste worden zelfs 200 cm hoog! Maar u heeft ook keuze uit soorten die niet hoger dan 100 cm worden. Naast deze prachtige planten verkopen wij ook andere tuinplanten, kamerplanten, bloemen, bomen en vijverplanten. Wenst u ook een mooie plant voor in uw tuin? Kom snel langs in onze tuinwinkel of bestel direct online en verrijk uw tuin met kleurrijke rhododendrons.

Welke rhododendrons kiest u?

Als u langskomt in onze tuinwinkel voor rhododendrons, zult u verrast worden door de diverse kleuren. De bloei van de verschillende rhododendron soorten, loopt van februari-maart tot augustus-september. In ons grote assortiment heeft u keuze uit verschillende kleuren. Denk aan witte, gele, oranje, rode, roze, blauwe en paarse soorten. Deze planten zijn ook erg geschikt om te gebruiken als haagplant. De planten die het meest geschikt zijn om een afscheiding mee te maken zijn onder andere Grandiflorum, Roseum Elegans en Cunningham White. Kom naar onze showroom om te kijken welke van onze prachtige planten het beste passen in uw tuin.

Houd uw tuinplanten in goede staat

Een groot voordeel van rhododendrons is dat ze zeer geschikt zijn voor een onderhoudsvrije tuin. U hoeft ze alleen te snoeien wanneer ze te groot worden. Om de doorgroei te stimuleren, kunt u eventueel de uitgebloeide bloemen in het voorjaar plukken. Bescherm uw plant ook in de winter door in het najaar het afgevallen blad van de bomen onder uw rhododendron te gooien. Hierdoor ontstaat ook een goede humuslaag. Wat ook goed is om te weten, is dat u beter niet op kleigrond kunt tuinieren. Hierop groeien namelijk geen rhododendrons.

Koop of bestel uw rhododendrons bij Tuincentrum van Ee

Heeft u interesse in een van onze planten, bloemen of bomen? Breng dan een bezoek aan Tuincentrum van Ee of bestel ze direct online. Advies nodig voor uw woning of tuin? Wij geven u graag deskundig tuinadvies. Bel naar 030-6918301 of stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl. Welke van onze rhododendrons kiest u voor uw tuin?

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Do: 09:00 - 17:00
  • Vr: 09:00 - 17:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: GESLOTEN