skip to Main Content
Ma-Vr 09:00-18:00, Za 09:00-17:00, Zo 12:00-16:00Laden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Uw specialist in rozen

Bent u op zoek naar mooie rozen? Kom dan langs bij Tuincentrum van Ee in Zeist. Wij beschikken over een zeer uitgebreide collectie van deze meest geliefde plant. Een roos kan altijd. Als geschenk in een boeket, als struik, op stam, als klimplant of als bodembedekker. Zeker voor in een royaal boeket is het erg leuk een lekker geurende roos te kopen. Al deze varianten vindt u in ons tuincentrum. Kortom, kom vandaag nog bij ons langs en ontdek onze collectie van struik, stam, klim, geurende en bodembedekkende rozen.

Ontdek de voordelen van rozen

Of u nou voor een bodem bedekkende, geurende, stam, struik of klim roos kiest, deze prachtige plant biedt vele voordelen. Zo is hij:

Zo houdt u uw rozen optimaal

Vaak wordt gedacht dat rozen moeilijk zijn in onderhoud. Dit is echter niet helemaal waar. Het hangt namelijk sterk af van welk ras roos u kiest. Ook maakt het uit of u kiest voor een klim, stam, struik, sterk geurende of bodembedekkende roos. Elke soort roos heeft namelijk zijn eigen kenmerken, eigenschappen en behandelmethode. Toch zijn er bepaalde dingen waar elke roos van houdt. Neem de zon. Hoe meer u uw rozenstruik, plant of boeket in de zon zet, hoe rijker deze zal bloeien. Andere dingen die erg prettig zijn voor deze mooie plant, zijn wind en een vruchtbare grond. De wind blaast de bladeren droog. Hierdoor krijgen ziektes minder snel kans. Kies voor de grond bijvoorbeeld voor een humusrijke grond. Deze zorgt voor een gezonde start van de plant. Goede grond kunt u ook meteen bij ons kopen.

  • Onderhoudsvriendelijk en daarmee budgetvriendelijk
  • Prima te combineren met andere heesters en vaste planten
  • Aantrekkelijk voor bijen, vlinders en andere gewenste insecten
  • Zowel in een border, bloembak als tegen een muur te plaatsen
  • Prima te gebruiken als dichte struik, klimplant of als bodembedekker

Kortom, kom bij ons uw gewenste geurende, stam, bodembedekkende, struik- of klim variant kopen.

rozen

Bekijk ons veelzijdige assortiment aan rozen

Wenst u uw tuin of gevel te verrijken met mooie en lekker geurende rozen? Kom dan langs in ons tuincentrum. Heeft u vragen over de verschillende soorten en rassen? Of wilt u geadviseerd worden over het planten en onderhouden van deze bijzondere plant? Breng in alle gevallen een bezoekje aan ons tuincentrum, bel naar 030-6918301 of stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl. Bij ons bent u aan het juiste adres voor mooie, gezonde en lekker geurende bodem bedekkende, stam, klim of struik rozen.

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Vr: 09:00 t/m 18:00
  • Za: 09:00 t/m 17:00
  • Zo: 12:00 t/m 16:00