skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Verrijk uw tuin, balkon of terras met siergrassen

Heeft u interesse in mooie siergrassen voor op het terras, voor in de tuin of voor op het balkon? Kom dan langs bij Tuincentrum van Ee. Voor elke locatie hebben wij passende exemplaren. Zo zijn er hele lange, maar ook wat kortere varianten. En ze blijven zelfs in de herfst en winter mooi en gezond. Daarnaast zijn ze op zeer veel verschillende manieren toe te passen. Wilt u er een bodem mee bedekken? Of wilt u de rand van uw vijver ermee verrijken? Er is van alles mogelijk. Bezoek ons tuincentrum en ontdek al uw mogelijkheden met siergrassen!

Creëer een mooie dynamiek met siergrassen

Omdat siergrassen in verschillende hoogtes te verkrijgen zijn, creëren ze een speelse en sfeervolle dynamiek op uw terras, in uw tuin of op uw balkon. En wist u al dat er varianten bestaan in zeer veel verschillende kleuren? Deze grassen zijn dus echt niet allemaal standaard groen! Ook de bloeiwijzen variëren nogal, van slank en strak naar weelderig en pluimvormig. Wilt u een rustbrenger op uw balkon hebben staan? Of juist een sfeervol geheel op uw terras of in uw tuin verwezenlijken? Met grassen kan het allemaal. Maar dat is nog niet het enige voordeel. Deze grassen vallen onder de vaste planten en gaan daardoor tientallen jaren mee. Kortom, als u op zoek bent naar een prachtig element voor in uw tuin, op uw terras of op uw balkon, dan bieden grassen uitkomst!

Siergrassen kopen tuincentrum van Ee

Ontdek hoe u siergrassen het mooist houdt

Sommige grassen hebben een voorkeur voor vochtige schaduwplekken, andere juist weer voor droge, zonnige plekken. Twijfelt u over de locatie van uw gewenste grassen? Vraag de specialisten in ons tuincentrum dan om passend advies. Wat de grond betreft: grassen houden van een goede luchtige grond. Denk aan tuinplantengrond. Deze kunt u ook direct kopen bij ons tuincentrum. Wat het houden van grassen helemaal prettig maakt, is dat grassen vrijwel geen onderhoud vragen. Heeft u dus interesse in een zeer onderhoudsvriendelijke tuin of een onderhoudsvrij terras of balkon? Kies dan voor een mooie grassoort!

Bezoek onze afdeling siergrassen

Bent u overtuigd van de vele voordelen van siergrassen? Breng dan een bezoekje aan ons tuincentrum. Wilt u alvast meer weten over onze collectie aan grassen, de toepassingsmogelijkheden ervan of het onderhoud? Bel naar 030-6918301, stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl of kom langs in ons tuincentrum en stel uw vragen aangaande onze siergrassen aan één van onze specialisten!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Do: 09:00 - 17:00
  • Vr: 09:00 - 17:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: GESLOTEN