skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Op zoek naar goed tuingereedschap

Wilt u kwalitatief tuingereedschap kopen? Doe dit dan bij Tuincentrum van Ee in Zeist. Wij verkopen tuingereedschap van de beste merken. Denk aan:

  • Felco
  • Nortene
  • Peacock
  • Gardena
  • Talen Tools

Welk gereedschap wilt u kopen? Bent u op zoek naar een goede snoeischaar? Stevige handschoenen voor in de tuin? Of wilt u eindelijk eens over een kwalitatieve hark beschikken? Lees verder om te ontdekken welk tuingereedschap u kunt kopen bij ons!

Ontdek meer over het tuingereedschap dat u bij ons kunt kopen

Kiest u graag voor Duitse betrouwbaarheid? Kom dan groot gereedschap van Gardena bij ons kopen. Denk aan grasmaaiers, heggenscharen en tuinsproeiers. Bij het merk Talen Tools bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar waterdichte, stevige handschoenen, harken, scheppen, bezems en ander gereedschap voor in de tuin. Het merk Peacock daarentegen staat juist weer bekend om haar plantensteunen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw hortensia’s binnen de border houden. Zo hangen ze niet over uw wandelpad heen met nat weer. Ook stimuleren deze plantensteunen de groei en zorgen ze voor een sterkere plant. Bekijk ons assortiment van Nortene als u op zoek bent naar ongediertebestrijding, netten tegen vogels, moestuinspullen, broeikassen en kweekaccessoires. Tot slot is er Felco. Dit merk levert snoeischaren, takkenscharen en boomzagen van Zwitserse kwaliteit.

Tuingereedschap kopen

Wij verkopen tuingereedschap voor iedereen

Het bijzondere aan ons tuincentrum, is dat zowel particulieren als ondernemers bij ons de juiste spullen kunnen kopen. Wij hebben voor elke prijsklasse en niveau de juiste spullen. Bent u een beginnend klusser die vooral op zoek is naar gebruiksvriendelijk en betaalbaar gereedschap? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Beschikt u zelf over een klusbedrijf en bent u bereid te investeren in kwalitatief hoogstaand materiaal dat jaren meegaat? Ook dan slaagt u geheid bij ons. Breng een bezoekje aan ons tuincentrum en ontdek wat wij zoal verkopen aan gereedschap.

Bewatering gereedschap

Tuincentrum van Ee heeft een ruim assortiment aan tuinslangen, sprinklers en tuinsproeiers of uw planten te voorzien van water, ongeacht de grootte van uw tuin. Bent u op zoek naar bewatering die past bij uw tuin? Kom dan langs bij ons Tuincentrum voor ons aanbod en gepast advies.

Maaigereedschap voor elk gazon

Bent u op zoek naar passend maaigereedschap voor uw tuin? Tuincentrum van Ee heeft voor iedereen een passende grasmaaier, van handmaaiers en elektrische maaiers tot robotmaaiers! Meer weten? Kom langs bij ons Tuincentrum in Zeist, bekijk onze folder of neem contact of via het contactformulier!

Kom bij ons tuincentrum tuingereedschap kopen

Weet u al precies welk gereedschap u wilt kopen? Of wilt u begeleid worden in uw zoektocht naar het meest geschikte tuingereedschap voor uw klus? Wat uw wensen ook zijn, in ons tuincentrum vindt u precies wat u nodig heeft. Heeft u vragen over de producten die wij verkopen of de merken ervan? Bel naar 030-6918301, stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl of breng direct een bezoekje aan ons tuincentrum, zodat u uw benodigde tuingereedschap kunt kopen!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Do: 09:00 - 17:00
  • Vr: 09:00 - 17:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: GESLOTEN