skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Uw adres voor al uw vijverspullen

Bent u op zoek naar mooie vijverspullen? Bezoek Tuincentrum van Ee in Zeist. Wij hebben onder andere vijverplanten, vijverpompen en vijverfilters. Op onze vijverafdeling vindt u werkelijk alle vijverartikelen die u nodig kunt hebben voor uw vijver. Wij verkopen zelfs de mooiste vijvervissen! Wilt u een compleet nieuwe vijver aanleggen? Vraag ons dan desgewenst om advies over de pomp, de waterplanten en andere vijverbenodigdheden. Kortom, breng direct een bezoekje aan ons tuincentrum voor al uw vijverspullen!

Als u een compleet nieuwe vijver wilt aanleggen

Een nieuwe vijver aanleggen moet goed gebeuren. U wilt namelijk niet dat uw vijver gaat lekken of dat de vijverfilter of -pomp niet optimaal werkt. Vraag daarom de specialisten op onze afdeling met vijverartikelen om advies. Legt u uw vijver correct aan? Dan geniet u optimaal van een prachtige en goed te onderhouden vijver. Onder belangrijke vijverspullen vallen ook de

vijverspullen

Ontdek ons assortiment aan vijverspullen

Voor uw vijver hebben wij de juiste vijverplanten. Zo vindt u op onze vijverafdeling de beste zuurstofplanten, oever- en moerasplanten en waterlelies. Elke plant heeft zijn eigen eigenschappen. Door te kiezen voor de juiste waterplanten, houdt u uw vijver zuurstofrijk en vrij van algen. De lelies zorgen juist weer voor een mooie bedekking aan het oppervlak. En dan zijn er nog genoeg vijverplanten die zorgen voor een plezierige woonomgeving voor uw vissen. Het schoon en gezond houden van uw vijver gebeurt ook met vijverfilters en vijverpompen. Weet u nog niet welke pomp het meest geschikt is voor uw type vijver? Vraag de specialist op onze afdeling met vijverspullen om advies.

Kom bij ons tuincentrum alle benodigde vijverspullen kopen

Bent u op zoek naar vijverspullen voor uw (gewenste) vijver? Breng een bezoekje aan ons tuincentrum. Hier vindt u alle vijverartikelen die u nodig heeft. Van bijzondere vijverplanten tot nuttige vijverfilters en van essentiële vijverpompen tot design vijverbenodigdheden. Heeft u interesse in een specifieke pomp, vissoort of vijverfilter? Vraag onze specialisten naar meer informatie. Kom naar ons tuincentrum of neem contact met ons op door te bellen naar 030-6918301 of stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl. Wij helpen u graag aan uw gewenste vijverspullen!

Kom ook langs voor een gratis watertest voor uw vijver!

Wilt u weten of uw water geschikt is voor bepaalde planten of vissen? Neem dan een sample van uw vijverwater mee naar Tuincentrum van Ee voor een gratis watertest! Wij kunnen u vertellen hoe hard of zacht het water is en wat de zuurgraad is in uw vijverwater. Ook geven wij u passend advies voor het verbeteren van de waterkwaliteit in uw tuin!

watertest vijverwater zuurgraad

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Do: 09:00 - 17:00
  • Vr: 09:00 - 17:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: GESLOTEN